کد خبر:۷۲۴۳۵۲

بیمه‌ها ارتودنسی را دریابند/ هزینه ارتودنسی دولتی چقدر است

متخصصین ارتودنسی در سمپوزیوم ارتودنسیت‌ها به مباحث حوزه ارتودنسی پرداختند از جمله اینکه خدمات ارتودنسی ۲۰درصد گران شده است، بخشی از ارتودنسی‌ها، درمانی دارد و زیبایی نیست و بیمه‌ها باید پوشش دهند و در نهایت نیمی از ایرانیان بی‌نظمی دندانی دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لادن اسلامیان - رئیس انجمن ارتودنسی ایران در نشست خبری سومین سمپوزیوم انجمن ارتودنسیت‌ها که از ۳۰ آبان تا دوم آذر ۹۷ در محل پژوهشگاه نفت برگزار می‌شود، اظهار داشت: نیاز به درمان ارتودنسی یکی از ضرورت‌هایی است که بیمه‌ها می‌بایست به آن توجه کنند.

وی با اشاره به پوشش بیمه‌ای خدمات ارتودنسی در کشور‌های اروپایی افزود: اگر بیمه‌ها بتوانند این خدمات را تحت پوشش قرار دهند، قطعا به مردم کمک کرده اند. اینکه چرا بیمه‌های پایه خدمات ارتودنسی را پوشش نمی‌دهند سؤالی است که باید خودشان پاسخ دهند، اما نکته مهم این است که اگر به خدمات درمانی ارتودنسی توجه کنیم متوجه خواهیم شد که پوشش بیمه ارتودنسی باعث رفع بسیاری از ناهنجاری‌های ناشی از دندان و فک خواهد شد.

رئیس انجمن ارتودنسی ایران با اشاره به هزینه ۴.۵ تا ۵ میلیون تومانی درمان ارتودنسی در بخش دولتی گفت: بین ۳۰ تا ۴۰ درصد مردم دچار بی نظمی‌های شدید دندانی و ۵۰ درصد نیز دچار بی نظمی متوسط هستند.

همچنین در نشست خبری سومین سمپوزیوم انجمن ارتودنسیت‌ها - حسین ارباب زاده - رئیس سومین سمپوزیوم انجمن ارتودنسی ایران نیز با تأکید بر اینکه نوسانات ارزی تاثیر زیادی بر روی خدمات دندانپزشکی و ارتودنسی داشته است، افزود: خدمات دندانپزشکی وابسته به مواد و تجهیزات وارداتی است و نوسانات ارزی باعث می‌شود این خدمات گران شود.

وی با اشاره به اینکه خدمات ارتودنسی در بخش خصوصی ۲۰ درصد گران شده است، تأکید کرد: ما نمی‌توانیم تعرفه‌ها را بالا ببریم، زیرا در این صورت مراجعه کننده نخواهیم داشت، اما گرانی مواد و تجهیزات ارتودنسی تأثیر زیادی در افزایش هزینه‌ها دارد.

همچنین کاظم دالایی - دبیر علمی سومین سمپوزیوم انجمن ارتودنسی ایران به تشریح شاخص‌های بهداشتی دهان و دندان در کشور پرداخت و گفت: شاخص DMF بر اساس سن افراد ۱۲ سال سنجیده می‌شود و این شاخص هر چند در سال‌های اخیر تا حدودی بهبود یافته است، اما همچنان وضعیت مطلوبی در سلامت دهان و دندان ایرانی‌ها شاهد نیستیم.

به گفته وی، شاخص DMF در افراد ۱۲ ساله از ۲.۲ به ۲ رسیده است، یعنی اینکه یک فرد ۱۲ ساله دو دندان پرکرده، پوسیده یا کشیده شده دارد. این شاخص در بالغین بسیار بالاتر است، از همین رو ما همچنان باید بر روی بهبود بهداشت دهان و دندان مردم کار کنیم.

وی با اعلام اینکه داشتن دندان‌های سالم مقدمه درمان ارتودنسی است، افزود: بخشی از کار‌های ارتودنسی جنبه درمانی دارد و فقط بابت زیبایی نیست و اگر بیمه‌ها به جنبه‌های روانشناختی زیبایی توجه کنند، می‌توانند خدمات ارتودنسی را تحت پوشش قرار دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار