کد خبر:۷۱۶۲۹۵
یک متخصص جراحی و درمان بیماری‌های لثه و ایمپلنت:

بازسازی دندان‌های فک از پیچیده‌ترین درمان‌های ایمپلنت/ پرو آرچ، روشی نوین در کاشت دندانی

یک متخصص جراحی و درمان بیماری‌های لثه و ایمپلنت گفت: روش پروآرچ روشی نوین در کاشت ایمپلنت‌های دندانی یک فک است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معتمدی متخصص جراحی و درمان بیماری‌های لثه و ایمپلنت با اشاره به برگزاری سمپوزیوم دو روزه ایمپلنت‌های تمام فک یا فول آرچ گفت: بازسازی دندان‌ها در افرادی که تمام دندان‌های یک فک خود را از دست داده اند یا در آینده از دست می‌دهند جزو پیچیده‌ترین درمان‌های ایمپلنت محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: در این افراد نیاز است که دندان‌ها جایگزین و بافت استخوانی و لثه از دست رفته فک بازسازی شوند؛ همچنین فرم صورت و زیبایی آن به طور طبیعی بازسازی شود و برای بازسازی تمام دندان‌های یک فرد معمولا نیاز به همکاری تیمی از متخصصان و از گروه‌های مختلف دندانپزشکی است.

معتمدی با بیان اینکه در این سمپوزیوم دو روزه روش اشترومن-پروآرچ معرفی می‌شود، گفت: ما در این سمپوزیوم تلاش می‌کنیم طبقه‌بندی‌ها و پروتکل‌های درمانی که در این زمینه وجود دارد را معرفی کنیم، زیرا همانطور که گفته شد بازسازی تمام دندان‌های یک فرد بسیار پیچیده بوده و درمان بر اساس پروتکل‌ها و طبقه‌بندی‌ها بسیار حائز است.

روش مدونی برای بازسازی دندان وجود ندارد

این متخصص جراحی و درمان بیماری‌های لثه و ایمپلنت ادامه داد: در بسیاری از روش‌های درمانی برای بازسازی دندان‌های کل فک پروتکل یا روش مدون وجود ندارد، اما روش اشترومن-پروآرچ کاملا مدون و مبتنی بر مدارک علمی است و این موضوع به دندانپزشکان کمک می‌کند تا با یک روش مدون، پیچیده‌ترین درمان‌ها را با نتایج قابل پیش‌بینی برای بیماران انجام دهند.

وی اظهار کرد: سمپوزیوم ایمپلنت‌های تمام فک ۱ تا ۲ آذرماه در تهران - مرکز همایش‌های بین المللی رایزن و در دو روز کامل کاری برگزار می‌شود و ۶ نفر از اساتید مطرح کشور در رشته‌های پریودنتیکس، جراحی فک و صورت و پروتز‌های دندانی شرکت دارند. همچنین متخصصان خارجی در این سمپوزیوم به ایراد سخنرانی می‌پردازند و در مجموع سمپوزیوم با ۱۳ سخنرانی و حضور اساتید برجسته خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

معتمدی با بیان اینکه در طول دو روز سمپوزیوم، روش اشترومن-پروآرچ به طور عملی به دندانپزشکان معرفی می‌شود، گفت: در این سمپوزیوم دو بیمار با روش درمانی پروآرچ درمان می‌شوند که در روز اول بیمار با روش آنالوگ و در روز دوم با روش دیجیتال درمان خواهند شد و هر دو بیمار در نهایت در همان روز دندان‌های خود را تحویل می‌گیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار