رئیس انجمن علمی جراحان گوش، گلو، بینی و سر و گردن ایران، گفت: همراه بیقراری درد گوش، کم شنوایی با علائم عفونت تنفسی فوقانی مثل سرماخوردگی را جدی بگیرید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی خواجوی خاطرنشان کرد: در گذشته زمانی که بر اثر عفونت گوش آسیب پایدار به گوش میانی وارد میشد تمام گوش میانی توسط جراح تخلیه میشد و شنوایی افت بسزایی پیدا میکرد، ولی امروزه با عملهای جراحی در صورتی که بیمار به موقع به متخصص مراجعه نماید عفونت مزمن را میتواند با درمانهای ترمیمی نه تنها عفونت راکنترل کند بلکه شنوایی فرد را هم بهبود ببخشد.
وی در مورد تومورهای اعصاب شنوایی که داخل جمجه قرار دارد، افزود: در گذشته جراحی بسار وسیع صورت میگرفت و آسیب جدی به اعصاب شنوایی و تعادلی و همچنین اعصاب صورت وارد میشد، ولی امروزه با روشهای محافظه کارانه بدون آسیب به نسوج و اعصاب دیگر داخل مغز، تومور برداشته میشود و سلامتی فرد به دست میآید.
خواجوی ادامه داد: در مورد تومورهای حنجره اگر بیمار با توجه به علائم اولیه مراجعه کند با روشهای ساده معاینه در مطب، بیماری تشخیص داده میشود و با روشهای پیشرفتهای که وجود دارد و تومورها را درمان کامل انجام گردد و حتی بیمار صدای خود را داشته باشد در مراحل پیشرفته نیز که حنجره به طور کامل برداشته میشود با توجه به امکانات پیشرفته امروزی فرد قادر به تکلم و صحبت کردن است.
وی گفت: درمجموع در تمامی قسمتهای جراحیهای ناحیه گوش، گلو، بینی و سر و گردن با توجه به پیشرفتهای امروزه در دنیا که در ایران هم امکانات آن وجود دارد، قابل درمان است، به خصوص روشهای جراحی قاعده جمجمه به وسیله روشهای آندوسکوپیک پیشرفته بدون نیاز به باز کردن قسمتهای مهمی از صورت و جمجمه، انجام میگردد و بیمار هم از نظر ظاهر و هم عملکرد آسیب نمیبینند.
شانزدهمین کنگره بینالمللی انجمن علمی جراحان گوش، گلو، بینی و سر و گردن ایران، ۶ تا ۹ آذر ۹۷ در مرکز همایشهای رازی تهران با حضور صاحبنظران بینالمللی و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار میشود.