کد خبر:۷۲۵۱۳۹
در پاسخ به «دانشجو» مطرح شد

توضیحات حریرچی درباره بیماری«تیفوئید» و خطر ابتلای ایرانی‌ها

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: : کشور ما این بیماری بسیار کاهش یافته است و برنامه ریزی های اساسی درباره واگیر بیماری «تیفوئید» در ایران انجام شده است.
حریرچی در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: بیماری تیفوئید از طریق آب و غذای آلوده به وجود می آید  سردرد و حالت تهوع از علائم آن است.
وی ادامه داد: ۱۶ تا ۳۲ میلیون نفر در جهان به این بیماری، مبتلا هستند و از طریق آب‌های آلوده و مدفوع ۵۰۰ هزار نفر سالانه به این بیماری مبتلا می‌شوند.
حریرچی عنوان کرد: بر خلاف تصورات این بیماری از طریق یخ غیر بهداشتی و سبزیجات آلوده  نیز پخش می شود و مگس نیز در این موردموثر است. گوشت و تخم مرغ نپخته و شیر و پنیر نیز می‌تواند بیماری تیفوئید را انتقال دهد.

وی در باره آمار ابتلای ایران های به این بیماری گفت: کشور ما این بیماری بسیار کاهش یافته است و برنامه ریزی های اساسی درباره واگیر بیماری «تیفوئید»  در ایران انجام شده است و امکان انتقال از پاکستان نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار