کد خبر:۷۲۴۴۷۶

اجرای ۱۹۰۰ پروژه گردشگری با سرمایه گذاری ۶ میلیارد دلاری

علی اصغر مونسان، معاون رئیس جمهور توانمندی های گردشگری ایران، فرهنگ پذیری صنعت توریسم و دیپلماسی عمومی را از عوامل مهم افزایش گردشگران در شرایط پس از تحریم برشمرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،  علی اصغر مونسان، معاون رئیس جمهور توانمندی های گردشگری ایران، فرهنگ پذیری صنعت توریسم و دیپلماسی عمومی را از عوامل مهم افزایش گردشگران در شرایط پس از تحریم برشمرد.

 وی خاطرنشان کرد: در جهانی که در سایه ارتباطات نمی توان واقعیت ها را انکار کرد، تماشای ایران و صلح دوستی و مهمان نوازی مردم کشورمان، باعث رشد صنعت گردشگری خارجی شده است.

مونسان اجرای ۱۹۰۰ پرونده در حوزه زیرساخت با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۶ میلیارد دلار با استفاده از سرمایه های بخش خصوصی داخلی و سرمایه گذاران خارجی را نشانه اهمیت این صنعت دانست و اعلام کرد: تا پایان دولت دوازدهم ۱۲۰۰ پروژه به مرحله بهره برداری خواهد رسید.

گردشگری هدف اصلی برنامه ریزان توسعه

معاون رئیس جمهور گفت: صنعت گردشگری بهترین ابزار برای توسعه پایدار با کمترین هزینه اقتصادی و اجتماعی است که بیشترین بازده را به همراه دارد. از این رو شاهد رشد روز افزون صنعت گردشگری در جهان هستیم.

مونسان عنوان کرد: صنایع دستی و گردشگری امروز موجب تحرک اقتصادی در حوزه کسب و کارهای شهری و محلی و روستایی می شود و از این طریق عدالت اجتماعی و اقتصادی را گسترش می دهد.

وی افزود: سرعت اشتغال گردشگری دو و نیم برابر سایر بخش ها و هزینه ایجاد اشتغال تا یک دهم سایر بخش های اقتصادی است.

مونسان افزود: این واقعیت محرزی است که جاذبه‌های ایران غنای این سرزمین در گردشگری را به نمایش می‌گذارد، وجود یک میلیون اثر تاریخی و فرهنگی، هزاران اثر ثبت شده ملی و ثبت ۲۳ اثر به عنوان آثار جهانی، ایران را در زمره یکی از ۱۰ کشور برتر دنیا از نظر گردشگری قرار داده است.

وی افزود: با وجود تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان در برابر توانمندی‌های گردشگری ایران، کاری از پیش نبرده و با توجه به ویژگی فرهنگی توریست در عرصه بین‌المللی و دیپلماسی عمومی مانعی در برابر اشتیاق گردشگران جهانی نبوده تا جایی‌که شمار گردشگران ما نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش نیز داشته است، چرا که مردم ایران مردمی صلح‌دوست و میهمان‌نواز هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار