به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر مونسان، معاون رئیس جمهور توانمندی های گردشگری ایران، فرهنگ پذیری صنعت توریسم و دیپلماسی عمومی را از عوامل مهم افزایش گردشگران در شرایط پس از تحریم برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: در جهانی که در سایه ارتباطات نمی توان واقعیت ها را انکار کرد، تماشای ایران و صلح دوستی و مهمان نوازی مردم کشورمان، باعث رشد صنعت گردشگری خارجی شده است.
مونسان اجرای ۱۹۰۰ پرونده در حوزه زیرساخت با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۶ میلیارد دلار با استفاده از سرمایه های بخش خصوصی داخلی و سرمایه گذاران خارجی را نشانه اهمیت این صنعت دانست و اعلام کرد: تا پایان دولت دوازدهم ۱۲۰۰ پروژه به مرحله بهره برداری خواهد رسید.
گردشگری هدف اصلی برنامه ریزان توسعه
معاون رئیس جمهور گفت: صنعت گردشگری بهترین ابزار برای توسعه پایدار با کمترین هزینه اقتصادی و اجتماعی است که بیشترین بازده را به همراه دارد. از این رو شاهد رشد روز افزون صنعت گردشگری در جهان هستیم.
مونسان عنوان کرد: صنایع دستی و گردشگری امروز موجب تحرک اقتصادی در حوزه کسب و کارهای شهری و محلی و روستایی می شود و از این طریق عدالت اجتماعی و اقتصادی را گسترش می دهد.
وی افزود: سرعت اشتغال گردشگری دو و نیم برابر سایر بخش ها و هزینه ایجاد اشتغال تا یک دهم سایر بخش های اقتصادی است.
مونسان افزود: این واقعیت محرزی است که جاذبههای ایران غنای این سرزمین در گردشگری را به نمایش میگذارد، وجود یک میلیون اثر تاریخی و فرهنگی، هزاران اثر ثبت شده ملی و ثبت ۲۳ اثر به عنوان آثار جهانی، ایران را در زمره یکی از ۱۰ کشور برتر دنیا از نظر گردشگری قرار داده است.
وی افزود: با وجود تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه کشورمان در برابر توانمندیهای گردشگری ایران، کاری از پیش نبرده و با توجه به ویژگی فرهنگی توریست در عرصه بینالمللی و دیپلماسی عمومی مانعی در برابر اشتیاق گردشگران جهانی نبوده تا جاییکه شمار گردشگران ما نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش نیز داشته است، چرا که مردم ایران مردمی صلحدوست و میهماننواز هستند.