کد خبر:۷۲۴۷۲۰

آخرین اخبار از خرید هواپیمای سوخو ۱۰۰ روسی از سوی ایران

نایب رئیس کمیسیون عمران گفت: اگر قرار باشد سازمان هواپیمایی کشور اقدام به خرید هواپیمای مسافربری (سوخو ۱۰۰) از روسیه کند، کمیسیون عمران بررسی این موضوع را در دستورکار قرار می‌دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید ابوالفضل موسوی بیوکی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر خرید هواپیمای مسافربری روسی (سوخو 100) از سوی شرکت‌های هواپیمایی، اظهار داشت: اگر هواپیمای نو از این کشور خریداری شود، قابل پذیرش و بررسی است اما اگر قرار باشد هواپیمایی خریداری شود که از عمر پروازی آن زیاد گذشته  باشد، مورد قبول نیست.

وی در پاسخ  به این پرسش که آیا هواپیماهای روسی قابلیت لازم برای به کارگیری در شرایط آب و هوایی ایران را دارند؟ گفت: معمولا هواپیما به صورت سفارشی از سوی شرکت‌های هواپیماسازی ساخته می‌شوند و ویژگی‌های آن (option) هواپیما، براساس درخواست خریدار بر روی هواپیما نصب می‌شود تا با آب‌ و هوای کشور ما تطابق پیدا کند؛ بنابراین می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه اگر قرار باشد سازمان هواپیمایی کشور اقدام به خرید هواپیمای مسافربری (سوخو 100) از روسیه کند، کمیسیون عمران بررسی این موضوع را در دستورکار خود قرار می‌دهد، تصریح کرد: در صورت تصمیم قطعی مبنی بر خرید هواپیما از روسیه، قطعا کمیسیون عمران از بعد نظارتی مجلس بر نوع قرارداد و نحوه عملکرد، موضوع را بررسی و ارزیابی می‌کند.

موسوی با بیان اینکه شرکت‌های بوئینگ و ایرباس فروش هواپیمای مسافربری به کشور ما را تحریم کردند، افزود: لازم است ما نیازهای حمل و نقل هوایی کشور را برطرف کنیم. یکی از راههای برطرف کردن نیازهای حمل و نقل هوایی، خرید هواپیما از سایر شرکت‌ها از جمله شرکت‌های روسی و هواپیمای سوخو 100 است؛ همچنین اجاره هواپیما و خرید هواپیمای دست دوم که خیلی از سقف پروازی آن نگذشته باشد، از جمله راهکارهای دیگر برای رفع نیازهای هوایی کشور است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۲:۴۱
روز به روز عوض پیشرفت پس رفت داریم خود پوتین جرات نمیکنه سوار این هواپیما بشه و مسافرت خارجیشو با بوئینک میره. زترکان چنان بخت برگشته بود که سوخو کاری براشون جت گشته بود.
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار