رژیم صهیونیستی به تأسی از آمریکا و چند دولت اروپایی مخالف پذیرش پناهجویان، توافقنامه جهانی مهاجرت را امضا نخواهد کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، رژیم صهیونیستی قصد دارد به درخواست ایالات متحده، از توافقنامه مهاجران در سازمان ملل خارج شود.
شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد در حالی که کابینه اسرائیل در تدوین بخشهایی از تفاهمنامه جهانی مهاجران در سازمان ملل نقش داشت، اما درپی دریافت پیامهایی از سوی آمریکا، مجارستان و اتریش، این توافق را امضا و اجرا نخواهد کرد.
این در حالی است که سه کشور مذکور طی چند سال اخیر مواضع تندی را نسبت به مهاجران و پناهندگان اتخاذ کرده و به بهانههای امنیتی از پذیرش آنها امتناع میکنند.
به نوشته وبگاه «عروتص شوع» به نقل از شبکه ۱۰، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در جلسهای که روز سهشنبه با اعضای حزب لیکود داشته، به معاون وزارت خارجه گفته بود: «ما با آمریکاییها در موضوع توافقنامه بینالمللی مهاجران در سازمان ملل هماهنگ هستیم... ما با آن مخالفت خواهیم کرد».
تفاهمنامه جهانی مهاجران یک توافق غیرالزامآور است که از کشورهای سراسر جهان میخواهد همکاری بیشتری در موضوع پناهندگی قانونی و غیرقانونی داشته باشند و دستورالعملهایی را برای مهاجرت تعیین میکند. این توافق تاکید میکند که مشکل مهاجرت یک مسئله جهانی است و باید در سطح جهانی نیز به آن رسیدگی شود.
در حالی که قرار است مراسم نمادین امضای این توافقنامه در تاریخ دهم و یازدهم دسامبر (۱۹ و ۲۰ آذر) در مراکش برگزار شود، اما کشورهای متعددی از جمله آمریکا، مجارستان، اتریش، جمهوری چک، رومانی، بلغارستان و استرالیا اعلام کردهاند که آن را تایید نمیکنند.