کد خبر:۷۲۵۷۸۰

قیمت واقعی مرغ چقدر است؟

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های مرغداران گفت: اگر قیمت هر کیلو گوشت مرغ ۹۸۰۰ تومان تعیین شود مرغداران در هر کیلو ۱۳۱۲ تومان ضرر می‌کنند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، برومند چهارآیین  با اشاره به اینکه قیمت کارشناسی هر کیلوگرم گوشت مرغ ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است افزود: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان پس از ماه‌ها جلسه و بازدید از واحد‌های مرغداری قیمت ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان را برای هر کیلوگرم گوشت مرغ تصویب کرد.

وی گفت: اگر مرغداری هر کیلوگرم گوشت مرغ را ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان بفروشد حاشیه سود برای تولیدکننده ۱۰ درصد خواهد بود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های مرغداران افزود: مصوبه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای تصویب نهایی و ابلاغ به ستاد تنظیم بازار ارائه شد، اما در نهایت این ستاد برای هر کیلوگرم مرغ قیمت ۹۸۰۰ تومان را تصویب کرده که هنوز ابلاغ نشده است.

چهارآئین گفت: در صورت تصویب این مبلغ، مرغداران برای هر کیلو گوشت مرغ با احتساب افزایش هزینه نهاده‌های تولید هزینه‌های حمل و کشتارگاه ۱۳۱۲ تومان ضرر می‌کنند.

وی تصریح کرد: اتحادیه مرغداران برای جلوگیری از ابلاغ مصوبه قیمت گوشت مرغ در ستاد تنظیم بازار بناچار اعتراض خود را در نامه سرگشاده‌ای به رئیس جمهور اعلام کرد که هنوز پاسخی دریافت نکردیم.

مدیر عامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های مرغداران تاکید کرد: تولیدکنندگان شرایط فعلی اقتصادی را کاملا درک می‌کنند و به همین منظور به حاشیه سود ۱۰ درصدی قانع هستند، اما قیمتی که ستاد تنظیم بازار تصویب کرده به معنای ورشکستگی صنعت مرغداری است و استمرار تولید منوط به اصلاح قیمت است.

چهارآئین گفت: مشکل را با معاون امور دام و معاون توسعه بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی مطرح کردیم و آن‌ها نیز با قیمت پیشنهادی برای هر کیلوگرم ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان موافق هستند.

وی افزود: صنعت مرغداری، صنعت بزرگی است و گردش مالی آن ۱۲۵ هزار میلیارد تومان است، و به بازی گرفتن سرمایه این صنعت به صلاح نیست.

مدیر عامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های مرغداران تصریح کرد: زمان آن رسیده است که دولت قیمت گذاری گوشت مرغ را به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی این بخش واگذار کند و دخالتی در تعیین قیمت نداشته باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار