عضو کمیسیون انرژی مجلس می گوید دولت صدور کارت جدید سوخت را بدون هزینه بر دوش مردم انجام می دهد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدعلی ادیانی با اشاره به احیای کارت سوخت اظهار داشت: حذف کارت سوخت برابرقانون خلاف بود؛ مجلس، دولت را مکلف کرده بود که کارت سوخت را نگه دارند اما تفسیر دولتیها این بود که کارت سوخت در جایگاه ها هست و مردم از همان کارت سوخت جایگاهها برای مصرف بنزین استفاده می کنند.
حذف کارت سوخت خلاف قانون بود عضو کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد از عملکرد دولت در زمینه حذف کارت سوخت، گفت: در صورتی که نگاه ما این بود که باید آن سامانه نگه داشته و حتی تکنولوژی آن به روز شود و مردم از کارت سوخت خودروی خود برای مصرف بنزین استفاده کند.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه برخی رفتار دولت ها آزمون و خطا است، بیان داشت: حذف کارت سوخت جای نقد دارد با این حال از اینکه دولت بالاخره تن به احیای کارت سوخت داد جای تشکر دارد مخصوصا که برای تهیه کارت سوخت جدید هزینه ای بر روی دوش مردم گذاشته نمی شود، بنابراین از موضوع احیای کارت سوخت استقبال می کنیم.
کنترل قاچاق سوخت با کارت هوشمند وی در خصوص معنای احیای کارت سوخت، توضیح داد: احیای کارت سوخت به معنای دو نرخی شدن بنزین نیست، در واقع الان بحث قیمت یا سهمیه بندی بنزین و سوخت نیست، بلکه تمرکز دولت با احیای کارت سوخت، کنترل قاچاق است.
ادیانی در ادامه در خصوص افزایش قیمت بنزین در سال 98، تاکید کرد: برخی از مسئولان دولتی از عدم افزایش قیمت بنزین در سال 98 خبر داده اند، اینکه بنزین گران بشود یا نشود از اختیارات دولت است.
دولت برای بنزین در بودجه 98 اتفاقاتی را پیش بینی می کند عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قطعا در بودجه سال 98 برای قیمت بنزین تصمیم گیری می شود، عنوان کرد: دولت در بودجه سال آینده اتفاقاتی را پیش بینی می کند، فعلا فلسفه احیای کارت سوخت برای جلوگیری قاچاق سوخت است، هرچند که این کارت فواید فراوانی دارد.