کد خبر:۷۲۸۹۱۲
حسنوند:

به صراحت می‌گویم ۱۰۰ درصد مخالف افزایش قیمت بنزین هستیم

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: به صراحت می‌گویم ۱۰۰ درصد مخالف افزایش قیمت هستیم و اکثر نمایندگان مجلس هیچ رضایتی به افزایش قیمت سوخت ندارند.
بیژن زنگنه در حاشیه نشست کمیسیون‌های مجلس در پاسخ به سوالی در خصوص طرح جامع انرژی گفت: دولت فعال در زمینه طرح جامع انرژی است و ما پیشنهادات لازم را در این زمینه اعلام کرده‌ایم.

وی درادامه افزود: در این جلسه در خصوص گازرسانی به روستا‌ها سوالاتی صورت گرفت که نماینده محترم تربت جام نکاتی را در خصوص همان منطقه بیان کردند که حق با ایشان بود و ما باید برای رفع مشکلاتی در این زمینه اقداماتی انجام دهیم.

وزیر نفت اعلام کرد: در خصوص برند سوالاتی پرسیده شد که خود کمیسیون انرژی نیز در این زمنیه اقدامات گسترده‌ای انجام داده‌اند و پیش‌نویس یک طرحی را تکمیل و به مجلس فرستادند تا در صحن مورد بررسی قرار گیرد؛ و یک ضوابط دقیق و روشنی را برای رفاه مردم و برای کسب و کار در بخش جایگاه‌ها طراحی کردند.

زنگنه در خصوص شرایط گازرسانی در مناطق مرزی و روستایی گفت: نزدیک ۹۰ درصد از جمعیت روستایی و نزدیک ۹۹ درصد از جمعیت شهری به جز استان سیستان و بلوچستان از گاز طبیعی استفاده می‌کنند که این یک امر نادر به حساب می‌آید، در سایر روستا‌ها و شهر‌ها نیز عملیات گازرسانی در حال انجام است و احتمال می‌دهیم تا پایان سال آینده جمع کل جمعیت تحت پوشش گازرسانی به حدود ۹۵ درصد برسد.


در ادامه حسن‌وند رئیس کمیسیون انرژی گفت: در موضوع برندی بیش از یک سال است که کمیسیون با کمک جایگاه‌داران و اصناف مختلف که مرتبط با این موضوع هستند، کارشناسان حوزه نفت این طرح را آماده کرده‌اند و طرح از سوی نمایندگان جمیع مسائل مورد نظر مصوب شده و در نوبت صحن علنی قرار گرفته است.

رئیس کمیسیون انرژی افزود: ما در هفته گذشته با جایگاه‌داران کشور جلسه‌ای برای نخستین بار برگزار کردیم که در این جلسه مدیر پخش فراورده‌های نفتی، معاون وزیر نفت و وزیر نفت در آن حضور داشتند.

حسنوند در ادامه برنامه توسعه و طرح جامع انرژی گفت: پیش از این ایام در کمیسیون انرژی ضمن دعوت از وزرات نفت و وزارت نیرو و در حوزه تکالیف قانونی این دو وزارتخانه سوالاتی مطرح کرد که هر دو وزارتخانه این کار را انجام دادند و به صحن دولت فرستادند و ممنتظر تصمیم‌گیری هستند تا در نهایت به صحن علنی فرستاده شود.

وی در خصوص افزایش قیمت حامل‌های انرژی گفت: به صراحت می‌گویم ۱۰۰ درصد مخالف افزایش قیمت است و اکثر نمایندگان مجلس هیچ رضایتی به افزایش قیمت سوخت ندارند و تابه امروز صحبتی در خصوص سهمیه‌بندی و یا موضوع افزایش قیمت سوخت صورت نگرفته و حرف‌هایی که به گوش می‌رسد گمانه‌زنی‌هایی است که نگاه و ایده افرادی است که در حوزه‌های مختلف فعال هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱
بعد از انتخابات 98 مجلس بازهم از این حرف های قشنگ میزنند یانه !!؟ بازهم اعتقاد خواهند داشت بنزین نباید گران بشود!!؟ یا اینکه این حرف ها و نظرات تاریخ مصرفش تا قبل از انتخاباته !!؟
وکیل الدوله ها به رأی نیاز دارند باید هم مخالف گران شدن بنزین باشند

همچین اوضاع بد هم نشده با این گرانی بالاخره یه شعار و وعده برای نمایندگان جور شده که بمردم بدهند بعد از انتخابات هم یادشون بره چی گفتند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار