کد خبر:۷۲۹۴۵۶
وزیر نفت:

تلاش می‎کنیم مذاکرات به نتیجه برسد/ ایران نگرانی از فروش نفت ندارد

وزیر نفت فضای نشست اوپک را سخت توصیف کرد و گفت: تلاش می‎کنیم مذاکرات به نتیجه برسد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیژن زنگنه پس از پایان نشست ۱۷۵ اوپک، فضای این نشست را سخت توصیف و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات به نتیجه برسد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای ایران جای نگرانی وجود دارد، گفت: ما نگرانی‌ای نداریم.

ویزر نفت همچنین در پاسخ به این که آیا امیدی به توافق هست؟ پاسخ داد: انسان به امید زنده است.

خالد الفالح، وزیر انرژی، صنایع و منابع معدنی عربستان نیز پس از خروج از نشست، در پاسخ به سوال خبرنگاران تنها به این جمله اکتفا کرد که «مذاکرات ادامه پیدا می‎کند.»

ثامر عباس غضبان، وزیر نفت عراق هم با بیان این‎که همچنان درباره میزان تولید به رایزنی ادامه می‎دهیم، گفت: جمعه، ۱۶ آذر به رایزنی‎ با غیراوپکی‎ها ادامه می‎دهیم.

برخی وزرا نیز بدون هیچ موضع‎گیری مشخصی، دبیرخانه اوپک را ترک کردند.

نشست ۱۷۵ اوپک با حضور ۱۴ عضو این سازمان، پس از حدود ۶ ساعت جلسه پشت در‌های بسته، دقایقی پیش پایان یافت و ادامه جلسه به فردا (۱۶ آذرماه) موکول شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار