کد خبر:۷۳۳۶۱۷
سفیر هند در ایران:

به خرید نفت از ایران ادامه می‌دهیم/ سیستم پرداخت به روپیه تکمیل می‌شود

سفیر هند در تهران اعلام کرد واردات نفت دهلی‌نو از ایران متوقف نشده و به خرید نفت ادامه می‌دهیم.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از bignewsnetwork، سفیر هند در جهوری اسلامی ایران گفت: واردات نفت هندوستان از ایران متوقف نشده و این کشور به خرید نفت از تهران ادامه خواهد داد.

سورابح کومار درباره توافقات اخیر بین دو کشور و روند ایجاد کانال پرداخت مالی گفت: برای این منظور از یک کانال پرداخت به روپیه استفاده خواهد شد.

کومار تأکید کرد خرید نفت هند از ایران تا به امروز متوقف نشده و ماهانه متوسط ۱.۲۵ میلیون تن نفت از ایران وارد کرده‌ایم و این روند ادامه خواهد داشت.

وی تأکید کرد ما در حال همکاری با بانک UCO برای مکانیزم پرداخت به روپیه هستیم و این مکانیزم تا ۲ هفته آینده به طور کامل توسعه خواهد یافت.

کومار ۳ سال است که سفیر هند در ایران است و مأموریت وی در روز ۷ ژنویه سال آینده به اتمام خواهد رسید. کومار قرار است سفیر هند در میانمار شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار