آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۷۶۰۵
آیت‌الله اراکی مطرح کرد؛

ضرورت تشکیل هیأتی از علمای ایران و ترکیه برای تدوین طرح تمدن اسلامی

رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ضرورت تشکیل هیأتی از علمای دو کشور ایران و ترکیه برای تدوین طرح تمدن اسلامی و همکاری‌های بیشتر خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست دو جانبه آیت‌الله اراکی رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با علی ارباش رئیس سازمان امور دینی کشور ترکیه و هیأت همراه در هتل آزادی تهران برگزار شد.

در این نشست آیت‌الله اراکی ضمن خیرمقدم به هیأت ترکیه‌ای گفت: هنوز در جشن‌های میلاد پیامبر (ص) هستیم و امید است این میلاد منشاء خیر و برکت و وحدت برای جهان اسلام باشد.

وی اتحاد 2 کشور ایران و ترکیه را سبب حل بسیاری از مشکلات جهان اسلام دانست و گفت: این 2 کشور می‌توانند با اتحاد بسیاری از مشکلات را در جهان اسلام حل و وحدت حقیقی را پیدا کنند. همچنین در قرون گذشته تمدن اسلامی از این دو کشور به سایر کشور‌ها صادر شده و ایران و ترکیه نقش محوری در تمدن اسلامی در قرون گذشته داشته‌اند.

رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه بسیاری از فرهنگ و فعالیت‌های کشور‌های اسلامی تأثیر گرفته از تمدن اسلامی است، گفت: ما اگر بتوانیم طرحی مشترک از تمدن اسلامی دست پیدا کنیم می‌توانیم گام بزرگی در ایجاد این تمدن برداریم.

وی به همکاری‌های مشترک با ریاست سابق امور دینی ترکیه اشاره کرد و گفت: پیش از این دیدار‌های متعددی با رئیس سابق امور دینی ترکیه داشتیم و در اجلاس مفصلی که با آن‌ها و دیگر علمای کشور ترکیه داشتیم توانستیم به توافقاتی دست پیدا کنیم. همچنین مقرر شد هیأتی مشترک تشکیل شود تا راه حل مشترک برای حل مشکلات جهان اسلام و تدوین تمدن مشترک اسلامی به دست آوریم.

آیت‌الله اراکی با ارائه پیشنهادی مبنی بر ادامه همکاری‌ها گفت: امیدوارم در صورت موافقت آقای ارباش شورای علمایی که پیش از این تشکیل شده بود به فعالیت خود ادامه دهد و پیشنهاد می‌کنیم کمیته‌ای مشترک در این زمینه تشکیل شود تا ضمن ادامه فعالیت‌های قبل زمینه همکاری‌های بیشتر را فراهم کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار