کد خبر:۷۲۸۲۲۷

بمباران ۶۶ ساختمان در افغانستان طی یک ماه توسط جنگنده‌های آمریکایی

بمباران ۶۶ ساختمان توسط جنگنده‌های آمریکایی در افغانستان طی تنها یک ماه نگرانی‌ها مبنی بر افزایش تشدید احتمال تلفات و در خطر قرار گرفتن جان غیرنظامیان را افزایش داده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «دفتر ژورنالیسم پژوهشی» اعلام کرد که جنگنده‌های آمریکایی در ماه اکتبر ۶۶ ساختمان را در افغانستان بمباران کردند که نگرانی‌ها درباره چنین حملاتی افزایش خطرات جانی برای غیرنظامیان را افزایش می‌دهد.

براساس آماری که به تازگی توسط ماموریت «حمایت قاطع» منتشر شده در پی ۳۹۲ حمله هوایی آمریکا طی ماه گذشته در افغانستان ۶۶ ساختمان ویران شده است.

بمباران ساختمان‌ها احتمال تلفات غیرنظامیان را افزایش می‌دهد، زیرا هنگام انجام این عملیات مشاهده افرادی که داخل ساختمان قرار دارند برای خلبان مشکل‌تر است.

ژنرال «استنلی مک‌کریستال» فرمانده سابق نیرو‌های آمریکایی و ناتو در افغانستان نیز در پاسخ به افزایش انتقادات و نگرانی‌ها نسبت به افزایش تلفات غیرنظامیان در سال ۲۰۰۸ انجام حملات هوایی علیه ساختمان‌های مسکونی، به جز شرایط بسیار حیاتی را ممنوع اعلام کرده بود.

آمار مربوط به بمباران ساختمان‌ها در حالی منتشر شده است که سازمان ملل درباره افزایش «نگران‌کننده» تلفات غیرنظامیان افغان در حملات هوایی آمریکا هشدار داده بود.

براساس گزارش دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان موسوم به «یوناما»، شمار تلفات غیرنظامیان افغان در ۹ ماه نخست سال جاری میلادی حاکی از افزایش بیش از ۲ برابری این آمار در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته است. «لری لوییس» کارشناس در امور تلفات غیرنظامیان در این باره گفت، «ممکن» است آزادی عمل بیشتر در تایید حملات هوایی بر ساختمان‌ها نقشی در افزایش تلفات غیرنظامیان داشته باشد.

لویس که مدیر اجرایی مرکز همگرایی و هوش مصنوعی در مرکز تحلیل نیروی دریایی آمریکاست گفت که این آمار به معنی آن است که بیش از ۲ ساختمان در هر روز در این بمباران‌ها تخریب شده است و نیرو‌های بین‌المللی در حال اجرای پرخطرترین حملات علیه غیرنظامیان است، زیرا در هنگام حمله ابهاماتی درباره این وجود دارد که چه کسانی داخل ساختمان حضور دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار