در حالی که عناصر تروریستی «جبهه النصره، الحزب الترکستانی و داعش» دست به ارسال تجهیزات و نیرو به جبهههای سهل الغاب و ریف شمال شرقی لاذقیه زدند، الترکستانی هشت هزار عنصر خارجی را در اطراف روستاهای جسر الثغور مستقر کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، خبرهای دریافتی از استان «ادلب» در شمال غرب سوریه از تحرکات گروههای تروریستی «جبهه النصره، الحزب الترکستانی و داعش» حکایت دارد.
جز مناطقی مثل رقه در شمال و بخشهایی از استان دیرالزور در شرق سوریه که تحت کنترل شبهنظامیان کُرد مورد حمایت آمریکاست، فقط استان ادلب در شمال غرب سوریه تحت کنترل گروههای مسلح معارض یا تروریستی است و سایر مناطق مثل استان حماه یا حلب در بخشهایی از خود شاهد حضور عناصری از گروههای مسلح است.
منابع آگاه به خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کردند که النصره ظهر یکشنبه (روز گذشته) تجهیزات نظامی به جبهه «سهل الغاب» واقع در استان حماه و ریف شمال شرقی لاذقیه ارسال کرد.
این منابع با بیان اینکه این تجهیزات نظامی در نوع خود سنگینترین تجهیزات ارسالی تروریستها به مناطق مذکور است، خبر دادند که این تجهیزات شامل توپ، موشکانداز و چندین خودروی زرهی مجهز به دوشکاست.
به گفته منابع مذکور، این تجهیزات با هماهنگی و همکاری عناصر الحزب الترکستانی به این مناطق رسیده است.
جبهه النصره (شاخه القاعده در سوریه) همچنین شماری از نیروهای موسوم به رنجبر خود را به این مناطق اعزام کرد. این نیروها، تروریستهای چچنی، ازبک و بلژیکی هستند.
این منابع در ادامه اعلام کردند که گروه تروریستی داعش نیز بیش از ۵۰۰ نفر از عناصر خود به جبهه سهل الغاب اعزام کرده است.
ظاهرا ارسال این حجم از تجهیزات و اعزام این تعداد نیرو، پس از شنیده شدن خبرهایی صورت گرفته است که از نیت ارتش سوریه برای آغاز عملیات علیه تروریستها در سهل الغاب و شمال شرق لاذقیه حکایت دارد.
مصادره املاک و اراضی ساکنان روستاهای جسر الشغور در همین راستا، منابع آگاه حاضر در منطقه «جسر الشغور» به اسپوتنیک گفتند که عناصر الترکستانی با کمک عناصر النصره در این منطقه دست به مصادره املاک و اراضی روستاهای اطراف این منطقه زدند.
این منابع تأکید کردند که عناصر تروریستی همچنین ساکنان این روستاها را از منازل خود بیرون راندند و به جای آنان هشت هزار تروریست خارجی در این مناطق مستقر کردند.
این ترویستها ازبک، چچنی، فرانسوی و اویغوری هستند و الترکستانی در تلاش است در روستاهای جسر الشغور به ویژه روستاهای «حللوز، الغسانیة و المرج» چیزی شبیه به شهرک ایجاد کند.
به گفته این منابع، این روستاها به امکانات اساسی در زمینه پزشکی، غذایی و لجستیک مجهز شده است تا نیاز تروریستها رفع شده و مجبور نشوند این منطقه را ترک کنند.
تروریستها همچنین روز گذشته در تلاش بودند که در اطراف منطقه «عاری از سلاح» در حد فاصل ریفهای حماه و ادلب به مواضع ارتش سوریه نفوذ کنند که ناکام ماندند.
بر اساس این توافق قرار بود که تروریستها از این منطقه خارج شوند و ترکیه نیز طرف ضامن این بند از توافق سوچی بود، ولی آنکارا تا کنون نتوانسته است به تعهدات خود در این منطقه عمل کند.
عناصر النصره از این توافق و توقف عملیات در منطقه عاری از سلاح نهایت استفاده را کردند و با کمک کارشناسان فرانسوی موشکهای مجهز به مواد شیمیایی در اختیار همتایان تروریست خود قرار دادند