کد خبر:۷۳۰۷۴۸
فرمانده نیروی هوایی عراق:

اولین کشوری که به کمک ما شتافت ایران بود/ انتقاد از اروپا و آمریکا

فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق در نخستین سالگرد پیروزی کشورش بر داعش، تاکید کرد در شرایطی که حتی کارشناسان نظامی خارجی مستقر در عراق، به کشورهایشان بازگشته بودند، ایران نخستین کشوری بود که در این نبرد به کمک ما آمد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ارتشبد خلبان «حامد المالکی» فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق در گفتگو با برنامه «الصمیم» در شبکه ماهواره‌ای «الایام» عراق، به مناسبت نخستین سالگرد پیروزی این کشور بر داعش، به ارائه جزئیاتی از شرایط حاکم بر کشورش در طول نبرد چند ساله با داعش پرداخت.

وی در این برنامه تاکید کرد که «ایران، نخستین کشوری بود که بدون دریافت چیزی از ما و بسرعت با سلاح و تجهیزات از ما حمایت کرد»

المالکی از تأخیر آمریکایی‌ها و فرار کارشناسان خارجی از عراق نیز گفت، و توضیح داد که آمریکا جنگنده‌های اف ۱۶ را در اواخر نبرد با داعش در اختیار عراق قرار داد [نه ابتدای کار که ارتش عراق به آن نیاز مبرم داشت]. زمانی که کارشناسان نظامی خارجی مستقر در عراق؛ از جمله روس‌ها، آمریکایی‌ها، فرانسوی، بلژیکی‌ها و .. به اطلاعاتی دست یافتند که حکایت از سقوط قریب‌الوقوع بغداد داشت، کشور ما را ترک کردند و به کشورهایشان بازگشتند.

این فرمانده بلندپایه عراقی گفت، فتوای مرجعیت عالی شیعیان در عراق، کلیه امور را تغییر داد و هر مبارز در مقابل داعش با انگیزه بالاتر می‌جنگید و تا حد مرگ و شهادت نیز پیش می‌رفت و از این امر ابایی نداشت... این فتوا حتی موجب بالا رفتن روحیه و تقویت انگیزه نیرو‌های ارتش شد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق در ادامه به این مسئله نیز اشاره کرده که اتاق عملیات مشترک بغداد، تهران و مسکو بود که معادله نظامی در جنگ با داعش را تغییر داد.

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر سابق عراق، نهم دسامبر ۲۰۱۷، آزادسازی سراسر عراق از دست داعش را اعلام کرد و فردای این روز، تعطیل رسمی و یوم‌النصر نام‌گذاری شد؛ هرچند که پاکسازی هسته‌های خاموش گروه تروریستی داعش که در مناطق مختلف عراق، پنهان شده‌اند، هنوز ادامه دارد.

دیروز دهم دسامبر، در سراسر عراق؛ به همین مناسبت مراسم جشن و بزرگداشت این روز برگزار شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار