کد خبر:۷۳۰۷۵۰

۴۴ سناتور سابق آمریکایی: در حال ورود به یک دوره خطرناک هستیم

چهل و چهار سناتور پیشین آمریکایی در یادداشتی ضمن اشاره به تحقیقات درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ و تحقیقات آتی مجلس نمایندگان درباره مواضع ترامپ، از اعضای سنا خواستند بدون توجه به تعلقات حزبی، از «کشور» دفاع کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ۴۴ سناتور پیشین آمریکایی که در بین آن‌ها نام‌های، چون «جان کری»، «جو لیبرمن» و «چاک هیگل» دیده می‌شود، در یادداشتی مشترک خطاب به اعضای مجلس سنای این کشور از آن‌ها خواستند که «از دموکراسی در کشور دفاع کنند».

۳۲ سناتور پیشین دموکرات، ۱۰ سناتور سابق جمهوری‌خواه و دو سناتور اسبق مستقل در «واشنگتن پست» یادداشتی با این عنوان نوشتند: «ما سناتور‌های سابق هستیم، سنا برای مدت‌های طولانی مدافع دموکراسی بوده و حالا باید دوباره این کار را انجام دهد».

آن‌ها در این روزنامه نوشتند: «به عنوان اعضای پیشین دموکرات و جمهوری‌خواه سنای آمریکا، نظر مشترکمان این است که ما در حال ورود به یک دوره خطرناک هستیم و احساس وظیفه می‌کنیم که درباره چالش‌های جدی در برابر حاکمیت قانون، قانون اساسی، نهاد‌های حکومتی و امنیت‌ملی‌مان حرف بزنیم».

سناتور‌های سابق آمریکایی گفتند: «ما در آستانه جمع‌بندی تحقیقات رابرت مولر بازپرس ویژه (درباره ادعای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ و تبانی کارزار دونالد ترامپ با مسکو) و آغاز تحقیقات مجلس نمایندگان درباره رئیس‌جمهور و دولت او هستیم. تقارن احتمالی این دو موضوع در زمانی انجام می‌شود که منازعات منطقه‌ای نهفته و تقابل‌ها در سطح قدرت جهانی همچنان به تهدید امنیت و اقتصادمان و ثبات ژئوپلیتیکی ادامه می‌دهند. اکنون زمانی است که مانند دیگر مقاطع حساس تاریخ‌مان، کشور ما باید توسط رئیس‌جمهور و سنا در هر سطحی با دقت استراتژیک رفتار کند».

آن‌ها معتقد هستند: «ما در نقطه عطفی قرار داریم که در آن اصول اساسی دموکراسی و منافع امنیت ملی‌مان در معرض خطر هستند و حاکمیت قانون و توانایی نهاد‌های ما برای اقدام آزادانه و مستقل باید حفظ شود».

سناتور‌های پیشین در این یادداشت تصریح کردند: «در زمان خدمت ما در سنا، ما گاهی با هم متحد و گاهی مخالف بودیم، اما هیچ وقت با هم دشمن نبودیم. ما برای پایبندی به قانون اساسی قسم خوردیم و صرفنظر از اینکه چه چیزی ما را متحد و یا دچار تفرقه کند ما هیچ وقت از از تعهد مشترک و ناگسستنی‌مان برای در اولویت قرار دادن کشور، دموکراسی و منافع ملی‌مان عدول نکردیم. در دیگر مقاطع حساس تاریخمان و وقتی که بحران‌های مربوط به قانون اساسی پایه‌های کشور را تهدید می‌کرد، این مجلس سنا بود که برای دفاع از دموکراسی ایستاد. امروز یک بار دیگر شاهد چنین مقطع حساسی هستیم».

آن‌ها افزودند: «ما صرف‌نظر از تعلق حزبی، گرایشات ایدئولوژیکی یا جغرافیایی و به عنوان اعضای سابق این نهاد بزرگ (مجلس سنا) از سناتور‌های کنونی و آینده می‌خواهیم حامیان استوار و متعصب دموکراسی‌مان باشند و از این موضوع اطمینان حاصل کنند که حزبی‌گری یا منافع شخصی جایگزین منافع ملی نشود».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار