به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه صبح امروز در کنگره حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه سیاست خارجه حوزه منافع ملی است و حوزه منافع سیاسی و جناحی نیست گفت: ایران کشور قدرتمند و تاثیرگزاری است و ما به لحاظ جغرافیایی و تاریخی همواره تاثیرگزار بودیم و خواهیم ماند و این واقعیت در نه تنها 40 سال بلکه در 7هزار سال گذشته به اثبات رسیده است.
وی با بیان اینکه مردم مبنای قدرت ایران هستند گفت: در همه عوامل قدرت ظاهری، همسایه های ما از ما جلوترند و یکی عضو ناتو هست و یکی از آنها بمب هسته ای دارد. کل بودجه دفاعی ایران برای هر فرد، در کل منطقه خاورمیانه، به استثنای مصر پایین ترین است.
ظریف ضمن اشاره به اینکه عربستان سال گذشته 69 میلیارد دلار هزینه خرید سلاح کرده و جمهوری اسلامی در حوزه دفاعی زیر16 میلیارد دلار است تصریح کرد: پس چه چیزی جز مردم ما را در منطقه قدرتمند کرده است؟ پس رعایت شان ایران یک ضرورت امنیت ملی است و ما مردم را به عنوان پشتوانه امنیت ملی نیاز داریم و بدون مردم ما هیچیم.
وی افزود: من بعنوان مسلمان شرم می کنم که درمورد همسایگان ما لیندزی گراهام میگوید یک هفته حمایتمان را برداریم شما مجبورید فارسی حرف بزنید.
ظریف با بیان اینکه مشکل ما این است که از طیف های مختلف فکری مان و کسانی که طرفدار تعامل با دنیا هستند تا کسانی که به عنوان دلواپس شناخته می شوند یک اشتباه دارند، گفت: آن اشتباه اینکه غرب را مرکز جهان می بینند. دنیای امروز ما دنیای پساغربی است و یعنی زمانی در قرن 16 یا 17 هر اتفاق تاثیرگذار در غرب می افتاد و دنیا معادل غرب بود.
وی تاکید کرد: دوران جدیدی پیدا شد که هرچه در دنیا اتفاق افتاد غربی ها در آن تاثیرگذار اصلی بودند و هر اتفاقی در هرجایی دنیا در غرب طراحی شده بود پس ما عادت کردیم هر اتفاقی می افتد از طرف غرب است.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه دنیا عوض شده و غرب مرکز عالم نیست، گفت: بنابر این سیاست نگاه به شرق معنی نمی دهد همان طور که سیاست نگاه به غرب هم معنی نمی دهد چون غرب به شرق و شرق به غرب نگاه می کند.
ظریف افزود: دوران قدر قدرتی در جهان تمام شده و این به نفع ماست اما نمی خواهیم باور کنیم.
وزیر امور خارجه ضمن تاکید بر اینکه همه نگاهمان را در آمریکا متمرکز نکنیم و خیال نکنیم هر اتفاقی در در دنیا یک سرش در آمریکاست اظهار داشت: جمهوری اسلامی موضوع کنش نیست بلکه کنشگر است و ما می توانیم آینده خود را رقم بزنیم و باید با دید درست رقم زد چون اشتباه در دوران ما خیلی هزینه مند است.
ظریف در ادامه سخنان خود با انتقاد از برخی رسانهها گفت: چرا کیهان و صداوسیما بخش اول جمله اوباما را تیتر میکنند که «اگر میتوانستیم یک پیچومهره از هستهای ایران باقی نمیگذاشتیم» اما جمله بعد را که میگوید «اما نمیتوانیم» سانسور میکنند؟
وی ادامه داد: چرا نمیخواهند غرور ملی ایرانیان حفظ شود؟ باور کنید همهمان در یک کشتی نشستهایم و بپذیریم منافع ملی، مسایل جناحی نیست.
وزیر خارجه ادامه داد: آنکه پشت میز مذاکره بود مردم بودند ما نبودیم. باید این مردم را باور کنیم و مردم هم اجازه ندهند که امید به آینده و غرور شان شکسته شود.
وزیر خارجه تصریح کرد: آنهایی که با ما دشمن هستند اصلا توجه ندارند که چه کسی در ایران رییس جمهور است و چه کسی وزیر است. ما هم بپذیریم بپذیریم که در یک کشتی نشستیم.
وای به حال اونایی که تو نمایندشونی.....
پناه بر خدا
وای به حال اونایی که تو نمایندشونی.....
پناه بر خدا
این حرف شما تقریبا همان نظر ی وزیر بهداشت است که خودتون انتخاب کردین و همینی که هست و....
یه نظر سنجی معتبر و بیطرف برگزار کنید ببینید همین مردم چقدر از برجام و fatf ، 2030 و.... راضی اند
چون مردم دولت رو انتخاب کردند دولت اختیار داره هر بلایی که خواست سر کشور بیاره !!!؟ برخلاف قانون اساسی و مصالح کشور عمل کند !!؟و.. همین مردم بنی صدر رو انتخاب کردند و همین مردم با واسطه، او رو برکنار کردند
اتفاقا اونی که نمیخواست و نمیخواد باور کنه که دوران قدر قدرتی غربی ها تمام شده دولت ی روحانی است که میخواست کدخدا رو راضی کنه و الان هم نوچه های کدخدا ، یعنی اروپا رو میخواد راضی کنه