کد خبر:۷۳۱۶۹۳

حذف دلار از معاملات دوجانبه روسیه و سوریه

نمایندگان کمیسیون دولتی روسیه و سوریه توافقنامه‌هایی را در چارچوب رونق اقتصاد سوریه به ویژه در زمینه تلاش برای حذف دلار در مبادلات دوجانبه امضا کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک؛ اتاق بازرگانی و صنعت روسیه اعلام کرد نشست کمیسیون دولتی روسیه - سوریه با هدف کنار گذاشتن دلار در مبادلات دو جانبه و تعیین محور‌های اصلی رونق اقتصادی سوریه جنگ زده در دمشق، پایتخت سوریه برگزار شد.
­ولادیمیر پادالکو Vladimir Padalko، معاون اتاق بازرگانی و صنعت روسیه در حاشیه این نشست اعلام کرد نمایندگان کمیسیون دولتی دو کشور توافقنامه‌هایی را در چارچوب رونق اقتصاد سوریه به ویژه در زمینه تلاش برای حذف دلار در مبادلات دو جانبه امضا کردند.
پادالکو گفت: تا جایی که من می‌دانم مسائل مرتبط با مبادلات دوجانبه، حمل و نقل و تدارکات حل شده است. از هر کشور صد شرکت حضور دارند. این شرکت‌های خصوصی و شرکت‌های تجارت خارجی برای اجرای طرح‌های مشترک به اندازه کافی سرمایه دارند.
این مقام روس اعلام کرد: فعالیت‌های آن‌ها در چارچوب توافق امضا شده از سوی روسای کمیسیون دولتی روسیه - سوریه انجام خواهد شد. قراردادی در خصوص ۱۰ محور اصلی رونق سوریه در همه زمینه‌های مهم و حیاتی به ویژه انرژی، بهداشت، ساختمان و کشاورزی امضا می‌شود.
نشست کمیسیون دولتی روسیه - سوریه با ریاست مشترک دو کشور که از سوی روسیه یوری بوریسف، معاون نخست وزیر حضور داشت جمعه ۱۴ دسامبر در دمشق برگزار شد.
بوریسف در پایان دیدار خود با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه اعلام کرد اقتصاد سوریه به رونق سریع نیاز دارد تا تروریست‌ها نتوانند از بین سوری‌های محروم اعضای جدید بگیرند.
معاون نخست وزیر روسیه گفت: باید سریع اقدام کرد، چون طولانی شدن روند رونق اقتصادی مشکلات جدی به ویژه در زمینه افزایش دوباره فعالیت تروریست‌ها را به دنبال خواهد داشت. برای تروریست‌ها پیدا کردن طرفدار از بین سوری‌های محروم از امکان تامین غذای خانواده خود بسیار آسان است.
طرحی درباره کنار گذاشتن دلار در اقتصاد روسیه به ویژه امتیازات مالیاتی برای شرکت‌ها به منظور انجام مبادلات بر اساس روبل اوایل ماه اکتبر به دولت ارائه شده است.
آنتون سیلوانف، وزیر دارایی روسیه اعلام کرد در این طرح تدابیری به ویژه در زمینه مالیاتی با هدف ترغیب شرکت‌ها به استفاده از روبل پیش بینی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار