آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۱۸۷۵
رضوی در جشنواره هنری ققنوس:

تولید فیلم‌های ناب انقلابی مستلزم ذائقه شناسی مخاطب است

تهیه کننده فیلم لاتاری و ماجرای نیمروز با بیان اینکه سینمای ایران بسته به مخاطب ظهور می‌یابد، گفت: با ذائقه‌شناسی می‌توان فیلم‌هایی تولید کرد که موجب نشر فرهنگ ناب انقلاب باشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمود رضوی، تهیه کننده سینما در سومین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس که در ساری آغاز شد گفت: اگر نیرو‌های انقلابی سالی یک بار وقت برای رفتن به سینما گذاشته و به دیدن فیلم‌های عرصه هنر انقلاب اسلامی بگذارند یقیناً مشکلات تولید فیلم سینمایی تراز انقلاب کاهش پیدا کرده و زمینه‌های تعدد فیلم‌های انقلابی را به وجود می‌آورد.

تهیه کننده سینما در جمع دانشجویان جشنواره هنری دانشجویی ققنوس با ابراز خرسندی از برگزاری چنین جشنواره‌هایی بیان کرد: من هم از دانشگاه فعالیتم را شروع کردم و حضور دانشجویان به خصوص دانشجویان بسیجی در موضوعات فرهنگی و هنری را موجب پویایی هنر انقلاب اسلامی میدانم و در هر زمانی که فرصت داشته باشم یقیناً برای حضور در بین دانشجویان بسیجی هنرمند تعلل نخواهم داشت.

وی با بیان اینکه بسیج و هنر در واقع دو روح از یک پیکرند، تاکید کرد: تفکرات یک مجموعه زمانی بروز و ظهور پیدا می‌کند که در قالب هنر و اندیشه هنر گام‌های موثر و بلندی بردارد و وقتی بسیج در زمینه فرهنگی فعالیت می‌کند نمی‌توان آن را از هنر مستثنی دانست و بسیجی هنرمند کسی است که در عرصه فرهنگی نیز ورود پیدا کند.

رضوی فیلم‌های سینمایی ماجرای نیم روز و لاتاری در ادامه بیان کرد:  تهیه‌کنندگان عرصه هنر انقلاب اسلامی همیشه قدر شناس فعالیت بی‌منت دانشجویان و دانشجویان بسیجی در عرصه هنر هستند و امید است که جشنواره‌هایی همچون ققنوس بتواند زمینه بروز و ظهور چهره‌های ناب و جدید را در عرصه هنر انقلاب اسلامی به وجود آورد.

این تهیه کننده سینما در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه آینده سینمای ایران را چگونه می‌بیند؟ بیان کرد: سینمای ایران بسته به مخاطب آن ظهور پیدا می‌کند و وقتی سالی ۲۰ میلیون نفر مخاطب سینما هستند پس می‌توان با ذائقه شناسی مخاطبان فیلم‌هایی تولید کرد که موجب نشر فرهنگ ناب در عرصه انقلاب باشند.

رضوی در پاسخ به پرسش یکی دیگر از دانشجویان در مورد فیلم‌هایی که ساخته است، تصریح کرد: فیلم‌هایی مثل لاتاری و ماجرای نیمروز توسط افرادی ساخته شد که در دهه ۶۰ سن آن‌ها به پنج سال هم نمی‌رسید، اما نتیجه یک تحقیقات خوب و مفید موجب شد تا بازسازی  زمان وقایع موجود در فیلم مورد پسند مخاطبان قرار گرفته و نتیجه مطلوب را بدهد.

وی با بیان اینکه هرچه قدر که مخاطبان درخواست یک ژانر سینمایی را دهند، تهیه کنندگان سینما به آن سمت سوق پیدا می‌کنند، بیان کرد: اگر جامعه انقلابی ایران بتواند با تعدد حضور در اکران فیلم‌های انقلابی و حمایت از ژانر‌های انقلابی و این بستر را به وجود آورد که سرمایه‌گذاری در عرصه فیلم‌های انقلابی بازخورد و مخاطب دارد، یقیناً به این سمت نیل پیدا می‌کنند.

در پایان این مراسم از سید محمود رضوی به عنوان چهره برتر حوزه هنر انقلاب اسلامی توسط دانشجویان جشنواره ققنوس تقدیر به عمل آمد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار