آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۲۷۰۵
سخنگوی طالبان:

مذاکرات ابوظبی درباره چگونگی خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان است

سخنگوی طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد که مذاکرات این گروه با آمریکا در ابوظبی درباره پایان حضور نیرو‌های خارجی در افغانستان ادامه دارد و در مورد موضوعات داخلی بحثی انجام نمی‌شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مذاکرات آمریکا و طالبان در ابوظبی با حضور مشاوران امنیت ملی عربستان، امارات و پاکستان برای سومین روز نیز ادامه دارد.

روز گذشته برخی از رسانه‌ها به نقل از رویترز اعلام کردند که آمریکا درباره آتش‌بس ۶ ماهه و ایجاد حکومت موقت در افغانستان با طالبان گفتگو کرده است.

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این موضوع، گزارش اخیر رویترز از جریان مذاکرات در امارات را نادرست و جعلی عنوان کرد.

وی تصریح کرد: مذاکرات با آمریکایی‌ها در ابوظبی درباره پایان حضور نیرو‌های خارجی در افغانستان ادامه دارد.

سخنگوی طالبان خاطرنشان کرد که در جریان این مذاکرات درباره حکومت موقت، آتش‌بس، انتخابات و سایر موضوعات داخلی افغانستان با آمریکا گفت‌وگویی صورت نگرفته است.

مجاهد تاکید کرد که تنها خروج نیرو‌های آمریکایی و ناتو از افغانستان محور گفتگو‌ها با آمریکا بوده است.

وی افزود: رویترز به نقل از منابع مجهول گزارش می‌دهد که این اخبار حقیقت ندارد و برای اهداف اطلاعاتی منتشر می‌شوند.

در پایان این بیانیه، طالبان از مردم خواسته است که گزارش‌های رسانه‌های غربی را باور نکنند، زیرا آن‌ها جزئیات مفصل این مذاکرات را در اختیار رسانه‌ها قرار خواهند داد.

سومین روز از مذاکرات طالبان و آمریکا در ابوظبی با حضور مشاوران امنیت ملی پاکستان، عربستان و امارات در حال برگزاری است، اما جزئیات چندانی از این مذاکرات منتشر نشده است.

این در حالی است که پیش از این نیز نشست‌های چندجانبه در روند صلح افغانستان بار‌ها برگزار شده بود، اما این نشست‌ها هرگز نتیجه قابل ملاحظه‌ای را در پی نداشت.

با وجود اینکه مذاکرات جاری خوشبینی‌هایی را برای برقراری صلح در افغانستان ایجاد کرده است، اما نگرانی‌هایی نیز از عدم صداقت آمریکا و کشور‌های مذاکره با طالبان وجود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار