آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۴۴۸۵
پورمختار در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

آمریکا تحت تاثیر لابی صهیونیستی از برجام خارج شد/ در آینده‌ای نه چندان دور شاهد فروپاشی ایالات متحده خواهیم بود

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: آمریکا تحت تاثیر لابی صهیونیستی و دیدگاه افراط گرایانه ترامپ نسبت به مهاجرین و کشورهای هم پیمان به خروج از برجام دست زد که در صورت ادامه این روند تنهاتر از قبل خواهد شد.

محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به خروج آمریکا از برجام اظهار داشت: با توجه به روی کار آمدن رییس جمهور آمریکا و دولت حاکم بر این کشور این موضوع دور از انتظار نبود.

وی با اشاره به رفتارهای غیرمنطقی و جنون آمیز رئیس جمهور آمریکا و همراهی عوامل افراطی و تندروی نزدیک به این کشور، تصریح کرد: این اتفاقات باعث شده که ایالات متحده نزد بسیاری از هم پیمانان خود مغضوب و جایگاهش را از دست بدهد.

پورمختار افزود: آمریکا تحت تاثیر لابی صهیونیستی و دیدگاه افراط گرایانه و ناسیونالیستی ترامپ نسبت به مهاجرین و کشورهای هم پیمانش به اقداماتی چون خروج از برجام دست زد که در صورت ادامه این روند تنهاتر از قبل خواهد شد

وی در پایان با بیان اینکه در آینده ای نه چندان دور شاهد فروپاشی ایالات متحده خواهیم بود، خاطرنشان کرد: طبق گفته روزنامه واشنگتن پست آمریکا به نقطه بحران تمام عیار امنیت ملی رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار