کد خبر:۷۳۵۵۴۰
شهردار تهران:

باید مقابل مهاجرت سرمایه‌های انسانی ایستاد

شهردار تهران گفت: باید اقداماتی صورت بگیرد تا با فضاسازی‌های مناسب جلوی مهاجرت سرمایه‌های کشور گرفته شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیروز حناچی در مراسم رونمایی از سردیس دکتر قانعی راد از چهره‌های علمی کشور، اظهار داشت: وظیفه نظام مدیریت شهری این است که علاوه بر کار‌های جاری به بخشی از ارزش‌های شهر که ممکن است همه به آن توجه نکنند، توجه ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: بخشی از این ارزش‌ها سرمایه انسانی است که دکتر قانعی راد یکی از این ارزش‌های شهر محسوب می‌شود.

شهردار تهران افزود: در کمیسیون نام‌گذاری شورای شهر باید ابعاد شخصیتی چهره‌های شاخص نیز به شهروندان معرفی شود.

حناچی گفت: علم جامعه‌شناسی این ویژگی را دارد که از بسیاری از بحران‌های پیش رو جلوگیری کند و آن را تشخیص دهد.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های قانعی راد این بود که همواره نگاه نقادانه داشته و با صراحتی که داشت، موارد و آسیب‌های جامعه را با صراحت اعلام می‌کرد.

شهردار تهران افزود: تلاش شهرداری تهران این خواهد بود که به موضوعات چهره‌های شاخص شهر توجه کند. در حال حاضر موضوع مهاجرت نخبگان همه ما را رنج می‌دهد و باید فضایی را فراهم کنیم که جلوی مهاجرت سرمایه‌های انسانی از کشور را بگیریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار