عضو شورای شهر تهران گفت: سرمایه گذاری در بالای شهر باید محدود شود و این پول بیاید به سمت بافت فرسوده تهران و متاسفانه میشود گقت که بسیار از منابع کشور تلف شد.
محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره خانههای خالی سطح شهر تهران گفت:در خصوص مشخص شدن تکلیف خانههای خالی تهران، قانونی وجود ندارد و باید در موضوع بافت فرسوده و تاب آوری مردم کار کرد که باید بگوییم جز الویتهای ما نیز است.
وی ادامه داد: از سال ۸۲ بحث رسیدگی به بافت فرسوده و ارائه تسهیلات به آنان توسط دولت مطرح شد، ولی بعد از گذشت ۱۳ سال در تهران تنها ۴۰ درصد پیشرفت داشته است و فرصتهای خوبی از دست رفت.
میرلوحی عنوان کرد: از سال گذشته دولت تصمیاتی گرفت که بشود ایمنی و تاب آوری ساختمانهای بافت فرسوده را بالا برد و شورا در صدد آن است که امسال در قانون بودجه منابعی که پیش بینی شده را در جای خودش خرج کند.
این عضو شورای شهر با اشاره به این که برای رهایی از بافت فرسوده همکاری مردم نیاز است بیان کرد: بافت فرسوده جنبه اجتماعی دارید و مشارکت مردم برای حرکت به بازسازی و نوسازی میطلبد و باید اقتصاد این مناطق دگرگون شود و تا زمانی که این موضوع پیگیری نشود منابع در همان شمال شهر باقی خواهد ماند و تلاش شورا این است ساخت و ساز در مناطق شمالی محدود شود.
وی اضافه کرد: سرمایه گذاری در مناطق یک، ۲، ۳، ۵ و ۲۲ که بر روی گسل هستند و در کوچههای ده متری پاساژ و برجهای بلند ساخته شده است که باید محدود شود، زیرا در این مناطق بسیاری از باغات تحت عنوان برج باغات از بین رفته اند در شرایطی که میتوانست این پول بیاید به سمت بافت فرسوده تهران و متاسفانه میشود گقت که بسیار از منابع کشور تلف شد.
میرلوحی با بیان اینکه ارائه تسهیلات به وامهای فرسوده برای نوسازی به شیوههای مختلفی است تصریح کرد: اول اینکه بافتهای فرسوده معاف از عوارض و پروانه ساخت هستند دوم اینکه در خصوص انشعابات آب، برق و گاز تا حد قابل توجهی تخفیف میگیرند سوم وام برای واحدها به طور جدا و حتی باید بگوییم وام برای نماسازی ساختمان هم ارائه میشود و مطابق مشاهدات باید بگوییم که وضعیت برای نوسازی این بافتها خوب است.