نحوه نوبت‌دهی غیرحضوری شعب تامین اجتماعی
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۵۸۶۶

نحوه نوبت‌دهی غیرحضوری شعب تامین اجتماعی

مدیر کل دفتر راهبری سیستم‌های سازمان تامین اجتماعی: نوبت دهی شعب تامین اجتماعی از طریق وب سایت، تلفن همراه و حضوری انجام می‌شود.
نحوه نوبت‌دهی غیرحضوری شعب تامین اجتماعی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، علی معیری افزود: سامانه نوبت دهی متمرکز و غیرحضوری در بستر تلفن همراه از طریق USSD و وب reserve.tamin.ir جهت اخذ نوبت پیاده سازی شده است.
وی اظهار داشت: هدف اصلی از راه اندازی این سامانه، مدیریت تقاضای مراجعان به شعب و مدیریت و تخصیص ظرفیت مناسب، جهت ارائه خدمات است و به صورت موازی و در کنار روش سنتی نوبت گیری تنها به عنوان روشی موازی در جهت تسهیل و صرفه جویی در زمان مراجعه کنندگان به شعب عملیاتی شد.
معیری با بیان اینکه دریافت نوبت با روش‌های الکترونیکی کاملاً اختیاری است و ارائه خدمات در شعب منوط به نوبت دهی اینترنتی نیست، خاطرنشان کرد:
اقدامات لازم جهت راه اندازی نوبت دهی غیرحضوری بر روی سرشماره #۱۴۲* از طریق اپراتور‌های رایتل و ایرانسل در دست اقدام است و بزودی فعال می‌شود.
وی افزود: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که امکان اخذ نوبت به تفکیک هر خدمت، روز و ساعت‌هایی که دارای ظرفیت خالی است برای مخاطبین قابل انتخاب است و ضمن ارسال پیامک یادآوری، امکان اخذ بازخورد و میزان رضایت مخاطبان نیز در آن فراهم شده است.
معیری با اشاره به دریافت بازخورد از مخاطبان در خصوص نوبت دهی حضوری و غیرحضوری در شعب سازمان تامین اجتماعی گفت: بر اساس نتایج بدست آمده بیش از ۶۵ درصد مردم رضایت خود را در خصوص راه اندازی این سامانه و با توجه به کاهش زمان انتظار اعلام کرده اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار