بايد ولايت فقيه را در همه مقاطع حفظ کرد، حتي اگر مطابق ميل ما نباشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۶۳۲
آيت الله مهدوي كني:

بايد ولايت فقيه را در همه مقاطع حفظ کرد، حتي اگر مطابق ميل ما نباشد

عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: بايد ولايت فقيه را در همه مقاطع حفظ کرد حتي اگر مطابق ميل ما نباشد، متاسفانه افرادي در مقام عمل پس از انتخابات کارهايي کردند که نادرست بود و به نظام ضربه زدند.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، آيت الله مهدوي کني در ديدار با اعضاي شوراي مرکزي و خانواده شهداي حزب مؤتلفه اسلامي به مناسبت 26 خرداد سالروز شهادت طلايه داران آفتاب (شهيدان اماني، بخارايي، صفار هرندي و نيک نژاد) ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي حزب مؤتلفه اسلامي گفت: ماه خرداد ماه عاشورايي براي انقلاب اسلامي است، امام خميني (ره) فرمودند 15 خرداد را فراموش نکنيد ، همانطور که ائمه اطهار (ع) نيز تأکيد بر برگزاري روضه خواني عاشورا و حفظ ارزش هاي اين روز را داشتند.

وي با بيان اينکه امام خميني (ره) همان سياست ائمه اطهار را داشت، افزود: مجموعه روزهاي ماه خرداد از پيروزي خرمشهر، شهادت شهداي مؤتلفه اسلامي، شهداي 15 خرداد و حتي روز رحلت امام خميني (ره) از جمله مسائل بسيار مهمي بوده که تأثير بسياري بر نهضت اسلامي داشته است.

آيت الله مهدوي کني با اشاره به فتنه پس از انتخابات تصريح کرد: برخي غفلت زدگان پس از انتخابات را نمي توان دشمن ناميد؛ زيرا نيت همه آنها دشمني نبود،  اما عمل اين افراد عمل بدي بوده است، ما ماموريم با بدي ها و نا هنجاري ها مبارزه کنيم، سوء نيت و حسن نيت در مسائل سياسي ملاک صحت عمل نمي باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبري افزود: با کساني که کفر مي ورزند نبايد رفاقت کنيم، با کافر معاند رفاقت نکنيم، اين جزو وظايف ماست، اشتباهاتي که برخي ها انجام دادند موجب خوشحالي دشمن شد، در جريان انتخابات دشمن را شاد کردند و دشمنان برايشان کف زدند؛ اگر دشمنان از آنها حمايت مي کنند به اين حمايت دلخوش نباشند، دشمن با قصد غربت از آنها طرفداري نمي کند.

وي در ادامه با اشاره به نظرات امام خميني (ره) در اصول انقلاب اظهار داشت: انقلاب اسلامي انقلابي بر مبناي دين و احياي اسلام بوده و حکومت اسلامي براي اين است که اسلام را رعايت کنيم.

مهدوي كني افزود: امام (ره) بر مسئله رهبري جامعه اسلامي تأکيد داشتند و اينکه غير از رهبري ديني کسي نمي تواند نظام اسلام را هدايت کند، ولايت امام خميني (ره)  در امتداد امامت شروع شد و پس از آن با ولايت مقام معظم رهبري ادامه دارد.

رئيس دانشگاه امام صادق احترام بر مردم را از خصوصيات امام خميني (ره) دانست و تأکيد کرد: امام خميني (ره) علاوه بر آنکه بر فرهنگ اشراف کامل داشتند، رهبري روشن بين، آينده نگر و کم نظير بودند و در تمام ادوار انقلاب اسلامي همواره به مردم تکيه داشتند، حضور مردم در صحنه براي امام بسيار مهم بود.

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به تشکيل جمهوري اسلامي گفت: امام خميني (ره) پس از تشکيل نظام بر حفظ استقلال حکومت اسلامي تأکيد داشتند و معتقد بودند اگر اين استقلال وجود نداشته باشد انقلاب از بين مي رود؛ تأکيد امام بيشتر به استقلال سياسي و اقتصادي بود و به همين دليل شعار «نه شرقي، نه غربي» را مي پسنديدند؛ زيرا به هيچکدام از دولت هاي بزرگ اعتقاد نداشتند.

مهدوي كني تأکيد کرد: امام (ره) مي فرمودند در برابر دشمنان حتي به خاطر مصالح زود گذر تسليم نشويد، در برخي مسائل کوچک که حتي مي شد نرمش داشت امام(ره) زيربار نرمش نمي رفت و هيچ گاه عقب نشيني نداشت.

عضو مجلس خبرگان رهبري افزود:  امام (ره) مي دانست ايستادگي سخت است اما مي خواستند امامت، ولايت و حرمت انقلاب حفظ شود و به همين دليل بر شعار «مرگ بر آمريکا» تاکيد داشتند و هر کس که در برابر دشمنان محکم مي ايستاد آن فرد را دوست داشت، تسليم نشدن در مقابل دشمنان مورد تأکيد ايشان بود.

وي تأويل نکردن اصول را از ديگر وظايف دانست و اظهار داشت: ما در انقلاب اسلامي اصول ثابت داريم که قابل تأويل نيست، در جريانات پس از انتخابات برخي اين اصول را تاويل کردند و از مواضع خود جا به جا نمودند، يحرفوا الکلم عن مواضعه، لذا اصل ولايت فقيه را نبايد تأويل کرد.

آيت الله مهدوي کني افزود: بايد ولايت فقيه را در همه مقاطع حفظ کرد حتي اگر مطابق ميل ما نباشد، براي حفظ نظام بايد پيرو ولايت بود، متاسفانه افرادي در مقام عمل پس از انتخابات کارهايي کردند که نادرست بود و به نظام ضربه زدند.

عضو مجلس خبرگان رهبري شهداي حزب مؤتلفه اسلامي را از بانيان حفظ ولايت دانست و گفت: اقدام انقلابي شهداي 26 خرداد اقدامي بود که خواسته هاي انقلاب را پياده کرد، ما در انقلاب 2 دسته انقلابي داريم مسلمانان انقلابي و انقلابيون مسلمان، گروه اول اسلام براي آنها اصل است ولي گروه دوم انقلاب را اصل و اسلام را در درجه دوم قرار مي دهند اين گروه اسلام را تا جايي قبول دارند که به نفع منافع و افکار خودشان باشد، همانطور که در زمان پيامبر اکرم (ص) مسلمانان دو دسته بودند و مسلمانان واقعي و انقلابي و انقلابيون به ظاهر مسلمان که به همراه پيامبر (ص)به مکه رفتند، اين افراد گفتند که با پيامبر (ص) مي توان به منافع خود رسيد.

وي با بيان اين كه انقلاب اسلامي را با روح انقلاب مي توان حفظ کرد، افزود: اگر به روح انقلاب ضربه وارد شود انقلاب باقي نمي ماند، حفظ اصول و رهبري انقلاب بسيار مهم است و امتياز حزب مؤتلفه اسلامي اين است که با امامت، ولايت و روحانيت همواره عجين بوده است.

آيت الله مهدوي کني خطاب به شوراي مرکزي حزب مؤتلفه اسلامي گفت: اين خطي را که داشته ايد حفظ کنيد، حرکت جوهري انقلاب حرکتي زيگزالي است، بالا و پايين دارد، اگر پائين آمد فکر نکنيد تمام شده بلکه انقلاب باقي مي ماند، وظايف ما اين است که حرکت انقلاب را حفظ کنيم.

رئيس دانشگاه امام صادق (ع) با بيان اينکه امتحان هاي الهي وجود دارد اما در راه حق ثابت قدم باشيد، ادامه داد: امروز حزب مؤتلفه اسلامي همانند نسل شهداي خود ثابت قدم است.

وي ولايت و امامت آيت الله خامنه اي را نعمتي براي انقلاب دانست و تصريح کرد: نعمت وجود مقام معظم رهبري را بايد قدر دانست و کساني که قدر رهبري را نمي دانند ناسپاس هستند.

مهدوي كني در خاتمه با بيان اين كه اگر مي خواهيم انقلاب حفظ شود بايد جانشين امام خميني (ره) که مقام معظم رهبري هستند را حفظ کرد، خاطر نشان ساخت: اصولگرايان بايد در انتخابات آينده وحدت داشته باشند و از تفرقه بپرهيزند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار