
مدیرکل فرآوردههای غذایی و نوشیدنی سازمان غذا و دارو:
نوشیدنیها با ویتامین D. ۳ غنی میشوند
مدیرکل فرآوردههای غذایی و نوشیدنی سازمان غذا و دارو از غنی سازی نوشیدنیهای تولیدی با ویتامین D. ۳ در یزد خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وحید مفید با اشاره به اینکه غنی سازی آرد با ویتامین D. به صورت پایلوت در بیرجند در حال اجرا است، عنوان کرد: غنی سازی نوشیدنیها با ویتامین D. ۳ به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد انجام شده است.
وی در ادامه افزود: همچنین این اقدام با رعایت شرایط مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاههای معتبر با مقادیر مندرج در دستورالعملهای اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی صورت گرفته است.
مفید تاکید کرد: تمدید پروانه ساخت این فرآوردهها منوط به مطابقت مقادیر پایشهای لازم در مورد مقادیر ویتامین افزوده شده به فرآورده در دوره ماندگاری به عمل آمده و با ضابطه غنی سازی است.
وی در ادامه افزود: همچنین این اقدام با رعایت شرایط مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاههای معتبر با مقادیر مندرج در دستورالعملهای اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی صورت گرفته است.
مفید تاکید کرد: تمدید پروانه ساخت این فرآوردهها منوط به مطابقت مقادیر پایشهای لازم در مورد مقادیر ویتامین افزوده شده به فرآورده در دوره ماندگاری به عمل آمده و با ضابطه غنی سازی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.