کد خبر:۷۴۱۸۳۳
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:

۷۰ درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین D هستند

مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: به دلیل تغییر در سبک زندگی ۷۰ درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین D. و ۴۰ درصد مبتلا به فقر آهن هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وحید مفید در حاشیه گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی اظهار داشت: صنایع تولید مواد غذایی یکی از ارکان اصلی تامین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی هستند.

وی افزود: حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماری‌های غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماری‌های غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوین شده است.

مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: پیش نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه از توانمندی‌های خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم.

وی عنوان کرد: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیت آمیز بوده و مورد توجه کشور‌های خارجی قرار گرفته است.

مفید با اشاره به اینکه به دلیل تغییر در سبک زندگی ۷۰ درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین D. و ۴۰ درصد مبتلا به فقر آهن هستند، تصریح کرد: برای تامین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.

مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: سیاست‌های جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تامین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار