رئیس دبیرخانه هیئتامنای دانشگاه آزاد لرستان گفت: بهترین راهکار درآمدزایی دانشبنیان، توسعه کمی و کیفی مراکز رشد و حمایت از ایدههای فناورانه است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهروز دوستی، رئیس دبیرخانه هیئتامنای دانشگاه آزاد لرستان در جلسه مشترک رؤسای شوراهای تخصصی دبیرخانه هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان، هدف از برگزاری این جلسه را هماهنگی و همگرایی رؤسای شوراهای تخصصی بهعنوان اهرمهای اجرایی استان در راستای اجرای دقیق و بیکموکاست موافقتنامههای برنامه عملیاتی مبتنی بر بودجه سال ۱۳۹۷ و اتخاذ تدابیری برای پیشبینی دقیقتر بودجه سال ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان عنوان کرد.
وی استفاده حداکثری و بهینه از منابع موجود در راستای درآمدزایی غیرشهریهای و کاستن از هزینهها را دو فاکتور مهم در لحاظ کردن بودجه سال ۹۸ دانست و اظهار کرد: تمام معاونتها در هر واحد دانشگاهی باید متناسب با بودجه مصوب سال ۱۳۹۸، برنامه عملیاتی ارائه دهند.
دوستی تصریح کرد: اجرای دقیق این برنامههای عملیاتی در قالب موافقتنامهها با سازمان مرکزی بهعنوان یکی از ملاکهای اصلی در ارزیابی عملکرد رؤسا و معاونان واحدها محسوب میشود و لازم است که اجرای این برنامههای عملیاتی بهصورت روزانه و نقطه به نقطه مورد رصد قرار گیرند و هیچگونه غفلت و کوتاهی قابلقبول نیست.
وی افزود: معتقدیم ظرفیت لازم برای ممانعت از بروز مشکلات مالی در دانشگاه از طرق مختلف وجود دارد، فقط کافی است ظرفیتها، استعدادها و توانمندیهای خود را از ابعاد مختلف دقیقتر بشناسیم و برای درآمدزایی از طریق آنها برنامهریزی کنیم.
رئیس دبیرخانه هیئتامنای استان لرستان بهترین راهکار درآمدزایی دانشبنیان را توسعه کمی و کیفی مراکز رشد و حمایت از ایدههای فناورانه تا گذراندن مراحل رشد و تبدیل به شرکتهای دانشبنیان اشتغال آفرین عنوان کرد و خواستار استفاده از ظرفیت آزمایشگاهها، کارگاهها، سالنهای ورزشی و آموزشهای کوتاهمدت برای درآمدزایی بیشتر و کنترل هزینهها برابر سیاستهای سازمان مرکزی تجمیع و تبدیل به احسن ساختمانها و کمکردن هزینههای آب، برق، گاز، تلفن و... شد.