به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان که برای دیدار با مقامات هندی و شرکت در کنفرانس سالانه رایسینا در هفته جاری به دهلی نو سفر کرده بود، در گفتوگو با خبرگزاری رویترز تصریح کرد: ایران به برنامههای هوافضای خود ادامه میدهد. هیچ قانون بینالمللی چنین برنامهای را ممنوع نکرده است.
ظریف در ادامه گفت: خروج از توافق هستهای که در سال ۲۰۱۵ با قدرتهای جهان به دست آمد یک گزینه برای تهران است اما تنها گزینه روی میز نیست.
آمریکا در اوایل ماه جاری طی پیامی هشدارآمیز علیه برنامههای موشکی ایران مدعی شد که برنامههای موشکی ایران قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را نقض میکند، چراکه آنها از فنآوری موشکهای بالستیک استفاده میکنند.
این ادعا در حالی مطرح میشود که هیچ قطعنامهای در سازمان ملل ایران را از انجام فعالیتهای مرتبط با موشکهای بالستیک منع نکرده است و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت تنها از ایران میخواهد از فعالیتهای مرتبط با موشکهایی که قابلیت حمل کلاهک هستهای دارند، پرهیز کند.
مقامات ایران نیز بارها تاکید کردهاند که برنامه موشکی ایران تنها برای گسترش توان دفاعی کشورمان است و ایران همچون هر کشور دیگری حق دارد توان دفاعی خود را توسعه دهد.
با برجام ویا بدون برجام باید ادامه پیدا میکرد و الان هم باید ادامه پیدا کند
شما اگه میخوای جواب بدعهدی امریکا و اروپا رو بدی باید طبق فرمایشات رهبری در نامه الزامات برجام، باید تعهدات برجامی رو متوقف کنی یعنی تولید و غنی سازی 20 درصد رو از سر بگیری سانتریفیوژهای کنارگذاشته شده رو باید فک پلمپ کنی و....
پرتاب موشک و ماهواره نمیتواند جای توقف تعهدات برجامی رو بگیرد و شما هم بهتره چیز دیگه ای رو بجای توقف تعهدات برجامی جا نزنی