کد خبر:۷۳۸۶۹۴

جمهوری آذربایجان از رژیم صهیونیستی پهپاد‌های انتحاری خرید

رسانه صهیونیستی از فروش یک نوع پهپاد انتحاری ساخت صنایع هوا-فضای رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شرکت صهیونیستی «البیت»، جدیدترین پهپاد خود که قادر به انجام عملیات برد بلند «کامی‌کازه» (انتحاری) است را به جمهوری آذربایجان فروخته است.

به نوشته شماره روز جمعه روزنامه «جروزالم پست» این پهپاد‌های انتحاری «اسکای استرایکر» نام دارند و از سوی شرکت سازنده مهاجم بی‌صدا، نامرئی و غافلگیر کننده توصیف شده است. این پهپاد می‌تواند کلاهکی با وزن بیش از ۱۰ کیلوگرم را حمل کرده و تا ۲ ساعت پرواز مداوم داشته باشد. حداکثر سرعت این پهپاد ۱۸۵ کیلومتر در ساعت است.

یک وبگاه آذربایجانی به نام «آذر دیفنس» نیز نوشته که باکو اولین مشتری پهپاد اسکای استرایکر است. این وبگاه همچنین تصویری از «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان را در حال بازدید از یک فروند پهپاد انتحاری دیگر ساخت صنایع هوا -فضای رژیم صهیونیستی که «هاروپ» نام دارد، منتشر ساخته است.

به گزارش جروزالم پست، جمهوری آذربایجان که تامین کننده اصلی نفت خام به اسرائیل است در سال‌های اخیر به مشتری اصلی جنگ افزار‌های ساخت رژیم (اسرائیل) مبدل شده است. موسسه سوئدی «سیپری» نیز در گزارش خود، این کشور را سومین خریدار عمده سلاح ساخت رژیم صهیونیستی و به ارزش ۱۳۷ میلیون دلار در سال ۲۰۱۷ معرفی کرد.

به نوشته این روزنامه، در جریان تنش بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۱۶ بابت ناگورنو-قره باغ، باکو از پهپاد‌های انتحاری ساخت اسرائیلی علیه ارمنستان استفاده کرد. به دنبال این حادثه «آرمن ملکونیان» سفیر ارمنستان در مصر اعتراض رسمی کشورش در مورد استفاده از این سلاح‌ها را به رژیم اسرائیل را اعلام و تاکید کرد که وظیفه تل‌آویو است که درباره عدم استفاده از سامانه‌های تسلیحاتی ساخت خود در مناقشه بین آذربایجان و ارمنستان تضمین دهد.

گزارش‌ها همچنین حکایت از آن دارند که از زمان شدت گرفتن تنش باکو و ایروان در خاتمه آوریل (فروردین) ۲۰۱۶، آذربایجان هزینه‌های تسلیحاتی خود را افزایش داده و تجهیزات نظامی دیگری را از رژیم اسرائیل، روسیه، پاکستان و ترکیه خریداری کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار