آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۹۴۷۱

افزایش ۱۰ میلی متری بارش‌ها

کارشناس آب‌های سطحی دفتر مطالعات پایه شرکت مدیریت منابع آب : میزان بارش های­ هفته گذشته، ​ ۱۰ میلی متر حجم بارش ها­ را در کشور افزایش داده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین خلیل شایان گفت:حجم بارش‌ها از ابتدای سال آبی ۹۷-۹۸ تا ۱۸ دی ماه، ­ ۱۰۹ میلی متر ثبت شده بود که این رقم پس از بارش‌های هفته گذشته­ به ۱۱۹ میلی متر تا ۲۵ دی ماه رسیده که این رقم نشان دهنده افزایش ۱۰ میلی متری بارش‌ها در کشور است.

وی با بیان اینکه بیشترین تاثیر این بارش‌ها در حوضه کارون بزرگ و منطقه گاوخونی بوده است گفت: میزان بارندگی‌ها در یک هفته گذشته در حوضه کارون بزرگ در منطقه گاوخونی از ۱۰۵ میلی متر به ۱۳۷ میلی متر رسیده است که این حجم نشان دهنده افزایش ۲۳ درصد‌ی بارش‌ها در این حوضه است.

کارشناس آب‌های سطحی دفتر مطالعات پایه شرکت مدیریت منابع آب ادامه داد: طبق آمار ایستگاه‌های مبنای تحت نظارت وزارت نیرو، ­ میزان بارش‌ها در کل کشور در سال آبی جاری از ابتدای مهرماه تا ۲۵ دی ماه، ­ معادل ۱۱۹ میلی متر بوده که نسبت به متوسط نیم قرن گذشته­ (​در­زمان مشابه) به میزان ۳۰ درصد رشد ­نشان می‌دهد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خلیل شایان با اشاره به اینکه از ۶ حوضه آبریز کشور، بارش‌ها در حوضه آبریز مرزی شرق با ۴۷ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه درازمدت، با بارشی کمتر از نرمال مواجه بوده است افزود: بیشترین میزان بارندگی از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۵ دی ماه، مربوط به ایستگاه رامسر و صفا رود معادل ۹۲۵ میلی متر و کمترین آن در چابهار­ معال صفر ثبت شده است.

وی متوسط بارندگی را ­نسبت به دراز مدت در ۲۳ استان کشور، ­­ مثبت ارزیابی کرد و افزود: در این میان، ­ استان ایلام با ۱۵۸ درصد بیشترین میزان افزایش بارندگی را نسبت به درازمدت دارد.

کارشناس آب‌های سطحی دفتر مطالعات پایه شرکت مدیریت منابع آب گفت: میزان بارش‌ها در استان تهران از ابتدای سال آبی جاری تاکنون معادل ۱۶۴ میلی متر بوده است که نسبت به متوسط دراز مدت ۶۵ درصد افزایش داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار