کد خبر:۷۴۱۵۵۲

بانک‌ها بیشتر از صرافی‌ها عامل بدبختی اقتصادی هستند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بیشتر از صرافی ها، برخی از بانک ها عامل بدبختی اقتصادی مردم هستند افزود:من در این موضوعات اقتصادی منتقد دولت بودم ولی با توجه به شرایط فعلی جامعه در کنار دولت هستم تا از این شرایط بد اقتصادی عبور کنیم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شهاب نادری؛ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص نقش صرافی‌ها در تعدیل بازار ارز گفت: طبق جلسه‌ای که با صرافان داشتیم این صنف نیز گلایه‌هایی داشتند و ادعا می‌کردند که به بهانه‌های واهی طی چند ماه اخیر از سوی دولت بر ما فشار وارد می‌کنند.

صرافی خرید و فروش ارز نداریم
وی با بیان اینکه نظر بنده این است که با توجه به شرایط فعلی جامعه صرافی‌ها خود عامل گرانی ارز هستند، گفت: نقش صرافی‌ها در تعدیل قیمت ارز زیاد است، ولی با این حال در برخی از صرافی‌ها اقدامات غیرصحیحی رخ می‌دهد که نظارت بانک مرکزی باید بیشتر باشد.

بانک‌ها بیشتر از صرافی‌ها عامل بدبختی اقتصادی
نادری با تاکید بر اینکه بیشتر از صرافی ها، برخی از بانک‌ها عامل بدبختی اقتصادی مردم هستند افزود:من در این موضوعات اقتصادی منتقد دولت بودم، ولی با توجه به شرایط فعلی جامعه در کنار دولت هستم تا از این شرایط بد اقتصادی عبور کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجموعه بانک مرکزی مدیریت خوبی ندارند و ضعف مدیریتی برخی از مسئولین در کشور مهم‌ترین معظل است چرا که توان و ایده اقتصادی ندارند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار