به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره هنرمقاومت، ابراهیم حقیقی؛ گرافیست ، طراح و مدیر هنری برجسته کشور و دبیر یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به همراه هادی مظفری؛ مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و امیر سقراطی دبیر هنری جشنواره، از آثار منتخب پنجمین جشنواره هنرمقاومت بازدید کردند.
ابراهیم حقیقی درحاشیه این بازدید گفت: آثار این جشنواره مرا به وجد آورد و شگفت زدهام کرد. اذعان میکنم که بسیاری از آثار این نمایشگاه باکیفیت و در سطح هنری بالایی قرار دارند؛ به طورمثال در برخی رشتهها مثل عکس یا کاریکاتور شاهد آثار خوبی بودم مخصوصا در بخش عکس و تصاویری که بانوان با موضوع زن ایرانی ثبت نموده بودند.
طراح سیمرغ جشنواره بین المللی فیلم فجر افزود: پیش از این در خصوص گرافیک و خصوصا پوستر در کشور بسیار نگران و مایوس بودم و گرافیک شلخته و سطح نازل و بیکیفیت بسیاری از تبلیغات شهری از بقالیها گرفته تا بیلبوردهای شهری مرا بسیار نگران کرده بود؛ اما با دیدن آثار جوانان گرافیست و طراحان حاضر در نمایشگاه به جرأت میتوانم بگویم که باید در افکارم تجدید نظر جدی انجام دهم چرا که آثار باکیفیت و جذابی را خصوصا در بخش پوستر این نمایشگاه شاهد بودم.
وی همچنین با انتقاد از شرایط گرافیک پوسترهای سینمایی کشور گفت: متاسفانه در بحث پوسترهای سینمایی کشور و تبلیغات فیلمها، دچار پسرفت هستیم که این موضوع به نظرمن دو عامل اصلی دارد؛ یکی مفاهیم سخیف و مبتذل فیلمها که در پوستر این فیلمها هم به وضوح شاهد این مورد هستیم و عامل دیگر کج سلیقگی طراحان پوستر فیلمها است که این دو عامل باعث اصلی رکود و پسرفت کاملا مشهود گرافیک پوسترهای سینمای کشور است. هرچند خوشبختانه من با دیدن آثار جوانان حاضر در این جشنواره بسیار امیدوار شدم که این نسل جدید مستعد، بتواند با هدایت درست در آینده حرفی برای گفتن داشته باشد و اینده هنر و گرافیک ایران را تعالی بخشد.
حقیقی در باره طراحی منحصربه فرد و خاص نمایشگاه پنجمین دوره جشنواره هنر مقاومت نیز گفت: با دیدن فضای بدیع و خلاقانه این نمایشگاه به وجد آمدم چراکه باسادهترین مصالح به شیوهای کاملا نو و بدیع پیام اصلی و مضمون نهفته در نمایشگاه به بازدیدکننده القا میشود. چرخش درست و فضای مناسب این نمایشگاه، به بازدیدکننده این امکان را میدهد که به راحتی در فضاهای اختصاصی بخشهای مختلف نمایشگاه بچرخد و از نزدیک جزییات کارها را با نورپردازی مناسب ببیند. تمامی این موارد جزء فاکتورهایی است که یک نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی باید دارا باشد و خوشحالم که با حضور در این نمایشگاه از نزدیک شاهد فعالیتهای برگزارکنندگان جشنواره و اکران مناسب آثار این جشنواره موضوعی بودم.
گفتنی است پنجمین جشنواره هنر مقاومت همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در 10 بخش «پوستر»، «تبلیغات شهری»، «کارتون و کاریکاتور»، «تصویرسازی»، «طراحی صنعتی»، «پرچم و کتیبه»، «تایپوگرافی»، «گرافیک متحرک»، «نقاشی دیجیتال»، «عکس» و بخش ویژه «علمی ـ پژوهشی» توسط گروه هنرهای تجسمی روایت فتح؛ با دبیری مسعود نجابتی و دبیری اجرایی سیدمسعود شجاعی طباطبایی، برگزار میشود.