به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام عبدالواحد موسوی لاری نایب رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان صبح امروز در کنگره مجمع فرهنگیان ایران اسلامی با بیان اینکه علی رغم کاهش اعتماد عمومی اما همچنان معلمان در صدر گروه های مرجع هستند و این نشان می دهد جایگاه معلمان با همه فراز و فرودها و گرفتاری ها همچنان اعتماد عمومی به معلم و جایگاه او حفظ شده است.
موسوی لاری ضمن تاکید بر اینکه حضرت امام روی پیوند اسلامیت و جمهوریت تاکید داشتند و آن دستاوردی است که انقلاب اسلامی ما به ارمغان آورد اظهار داشت: امروز چهلمین سال آن پیروزی را پشت سر می گذاریم و نمی توانیم نقطه های سفید و زیبایی چون دفاع مقدس را از صحنه انقلاب اسلامی حذف کند.
وی با طرح این پرسش که در آستانه دهه فجر چهلمین سالگرد انقلاب اگر بخواهیم کارنامه خود را بررسی کنیم چقدر می توانیم نمره قبولی به خود بدهیم؟ گفت: اگر بخواهیم روی این تکیه کنیم که چقدر قانون اساسی بعنوان میثاق ملی مورد عمل بوده جای تامل دارد.
یکی از شاهکارها و زیباترین فعالیت های حضرت امام این بود که ساختارهای انقلاب به سرعت پس از انقلاب ایجاد شد که به رای مردم گذاشته شد.
موسوی لاری افزود: اصل 7 قانون اساسی اداره کشور را بدست مردم اعلام می کند. این قانون در اصول متعدد پایبندی نظام به اصل مردم را تاکید می کند و به اعتقاد من در چهلمین سال خوب است بررسی کنیم که مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی ما همان مجلس است؟
نایب رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان با تاکید بر اینکه همچنان این قانون اساسی ظرفیت لازم برای اداره کشور را دارد، به شرط اینکه مورد عمل واقع شود گفت: اصل ۱۱۰ هم شرایط و هم وظایف رهبر را داریم.
مجلس یا ناظر به اوصاف رهبری یا ناظر به وظایف رهبری و یا ناظر به هر دو باشد. خبرگان باید نماد حضور کارشناسانی در حوزه فقاهت باشد. مجلس خبرگان باید از تک بعدی بودن به جامع شدن تغییر کند.
وی با بیان اینکه 2 نهاد شورای نگهبان و دولت در برگزاری انتخابات موثر هستند تصریح کرد: تداخل این دو وظیفه موجب می شود که مجلس نقش خود را از دست بدهد.
نایب رییس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان با بیان اینکه یعنی مجلس صلابت که باید دارا باشد را از دست می دهد تاکید کرد: از آنجا که لایحه اصلاح قانون امروز در مجلس در حال بررسی است، از نمایندگان مجلس درخواست می کنم که قانون انتخابات را به گونه ای اصلاح کنند که نه ناظر در کار مجریان دخالت کند و نه مجریان نقش ناظران در انتخابات را نادیده بگیرند.
وی با بیان اینکه جامعه ما چه بخواهیم و چه نخواهیم به 2 جریان اصلاح طلب و اصولگرا تقسیم شده است خاطرنشان کرد: قاعدتا ملاکهایی وجود داشته است که تشکل اصولگرای جمنا از یک سو و شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان از سوی دیگر به وجود آمده است.
موسوی لاری با بیان اینکه بخشی از کنش ها و سلیقه ها باید تغییر کند تا ما بتوانیم با واقعیت های امروز جامعه را هدایت کنیم اظهار داشت: اگر ما امروز با مشکل کاهش سرمایه اجتماعی روبرو هستیم این را باید از طریق اصلاح رفتار گفتار و ساختار حل کنیم.
وی ادامه داد: اگر در این نظام به اصلاحات تن ندهیم روزی این مسئله به شکل دیگری مطرح می شود بنابراین ضرورت امروز نظام اصلاحات و اصلاح طلبی است.
نایب رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان تاکید کرد: حضور جریان اصلاح طلب در جامعه یعنی حضور اعتماد و امید در جامعه و اینکه رقبای ما احساس می کنند با تخریب جریان اصلاحات می توانند شرایط کشور را برای اداره جامعه بهتر کنند اشتباه بزرگی مرتکب شده اند.
وی با تاکید بر اینکه برجام یک معاهده آسمانی نبود خاطرنشان کرد: قطعا این قرارداد نیز مشکلاتی داشته است ولی سوال ما این است که اگر این توافقنامه بد بود چرا شخصی مثل ترامپ تمام تلاش خود را کرد تا از آن بیرون بیاید.
موسوی لاری با بیان اینکه رمز موفقیت اصلاح طلبان در انتخابات های اخیر گفت: سعی ما این بود که با به رسمیت شناختن اختلاف سلیقه ها ۲۸ حزب اصلاح طلب را زیر یک سقف بیاوریم و در حرکت جبهه های به موفقیت رسیدیم. بنابراین تنها راه موفقیت اصلاح طلبان تشکیل یک جبهه مشترک با حضور تمام احزاب عضو این جریان است.