آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۶۹۱
ابطحی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

طرح اعاده اموال نامشروع آسیب شناسی و آسیب زدایی از انقلاب است/ آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟!

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: به نظر می رسد علت مخالفت ها و توجیه های آقایان دلیل دیگری است. ممکن است دست برخی آلوده باشد.

سیدمحمدجواد ابطحی عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به طرح اعاده اموال نامشروع، اظهار داشت: نمی دانم چرا برخی از دوستان تلاش دارند با توجیه های نادرست از بحث اعاده اموال نامشروع فرار کنند.
وی با اشاره به توجیه مخالفان این طرح تصریح کرد: آقایان می گویند ما در این رابطه قوانین زیادی داریم، اشکالی ندارد، این قانون هم بر روی دیگر قوانین! به نظر می رسد علت مخالفت ها و توجیه های آقایان دلیل دیگری است. ممکن است دست برخی آلوده باشد.

ابطحی در ادامه افزود: متاسفانه بعد از انقلاب افرادی حتی با سابقه انقلابی را در ارگان های مختلف داشتیم که خودشان و هفت پشتشان را بستند. باید این اموال که متعلق به ملت است به بیت المال برگردد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: بیش از 200 نفر دو فوریت بررسی طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان را امضا کردند اما 140 نفر به آن رای دادند اگر همان اندازه که طرح را امضا کرده بودند رای می دادند دو فوریت آن تصویب می شد. مشخص است که یک جای کار می لنگد.
وی تاکید کرد: ما هیچ باکی نداریم و می گوییم باید اموال تمامی مسئولان بعد از انقلاب بررسی شود و اگر اموال نامشروعی کسب کرده اند به بیت المال بازگردانده شود آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است بالاخره ما معصوم نیستیم و نباید ادعایی داشته باشیم.
ابطحی با بیان اینکه طرح اعاده اموال نامشروع آسیب شناسی و آسیب زدایی از انقلاب است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی همه را متهم به دزد بودن می کنند در صورتی که این طرح به نفع نظام و کشور است و نشان می دهد همه دزد نسیتند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار