رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: باید با بهره گیری از ظرفیتهای طلاب تحصیل کرده دانشگاهی نیازهای علمی دانشگاه را حل کرده و تحول در حوزه علوم انسانی با بهره گیری از تجربیات این افراد امکان پذیر است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام علی محمد حکیمیان در نشست تبیین گفتمان انقلاب اسلامی که در سالن غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت:پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برآمده از امر رهبری و وامدار دانشگاهیان و حوزویان است.
وی افزود: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ۵۰ عضو هیئت علمی دارد که ۴۰ نفر آنها در رشتههای خود دکتری تخصصی دارند و در درس خارج تحصیل میکنند.
حکیمیان با اشاره به فعالیتهای علمی صورت گرفته توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تصریح کرد: ۳ پژوهشکده زیر نظر این مرکز علمی در گروههای مختلف مشغول فعالیت هستند.
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بیان کرد: ۴۶۵ عنوان کتاب توسط پژوهشگاه منتشر شده که به عنوان آثار برگزیده جشنوارههای علمی معرفی شدند، فصل نامههای علمی پژوهشی در موضوعات روانشناسی، اسلامی، علوم اسلامی، و علوم اجتماعی و همچنین مدیریت اسلامی است.
وی تصریح کرد:۳۵ کرسی تحت مجموعه کرسیها داشتیم و ۴۵۰ نشست تخصصی در موضوعات مختلف داشتیم و ۱۳۵ تفاهم نامه داخلی و خارجی داریم که برخی اجرایی شده است و ۷۱ عنوان کتاب به زبانهای مختلف ترجمه شده است.
بیشتر بخوانید نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی در قم افتتاح شد
همایش طلاب و بانوان انقلاب اسلامی در قم برگزار میشود
قم| دستاوردهای انقلاب با زبان روز برای مردم عرضه و تبیین شود
حکیمیان عنوان کرد: در حوزه تحول علوم انسانی آثاری تولید شده است که ۱۱۰ اثر متن درسی دانشگاهها است که هرسال چندین اثر به آن اضافه میشود و مورد پذیرش جامعه علمی است.
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت:امروز ۸ هزار عنوان کتاب برای تحول علوم انسانی نیاز است و سالی بین ۱۵۰ مجموعه میتوان نوشت، ۱۰ هزار تحصیل کرده دانشگاهی میان طلاب هستند و توانایی دارند و باید از ظرفیتهای آنها به خوبی استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: باید با بهره گیری از ظرفیتهای طلاب تحصیل کرده دانشگاهی نیازهای علمی دانشگاه را حل کرده و تحول در حوزه علوم انسانی با بهره گیری از تجربیات این افراد امکان پذیر است.