آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۷۷۱

جزئیات طرح مجلس درباره متهمان جرم سیاسی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی مجلس جزئیات طرح عفو عمومی و تبدیل مجازات‌ها را تشریح کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یحیی کمالی‌پور، عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره  به طرح عفو عمومی و تبدیل مجازات‌ها در این کمیسیون، اظهار داشت: طرح مذکور در 3 ماده تدوین شده است.

وی در تشریح جزئیات این طرح گفت: در بند اول این طرح آمده که مجازات‌های حبس ابد در جرایم تعزیری به حبس درجه یک یعنی 25 تا 30 سال زندان تبدیل شود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی مجلس ادامه داد: در ماده 2 آمده که کلیه متهمان جرایم سیاسی و امنیتی که مرتکب اقدامات فیزیکی و خرابکارانه به نحو مباشرت، معاونت و مشارکت نشدند، مورد عفو قرار گیرند. بر اساس این طرح جرم جاسوسی از شمول آن خارج است و در بند 3 آمده که کلیه ایرانی‌‌های مقیم خارج از کشور که قصد بازگشت به کشور را دارند در صورتی که شاکی خصوصی نداشته باشند، مبرا از تعقیب باشند.

کمالی‌پور یادآور شد: در جلسه اخیر کمیسیون طرح مذکور بررسی و نظرات کارشناسی اخذ شد. رأی‌گیری درباره آن به جلسه بعدی کمیسیون موکول شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار