آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۸۹۱
سردار غیب پرور:

خط مقدم بسیج، معیشت مردم است/ ای کاش همه مسئولین از جمله خودم تکانی به خود بدهند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز خط مقدم ما در بسیج، معیشت مردم است.‌ ای کاش مسئولین که من هم جزو آن‌ها هستم تکانی به خود بدهند و گرانی‌ها و نابسامانی‌های اقتصادی را حل کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، صبح امروز در افتتاح پروژه‌های محرومیت زدایی استان مازندران که در شهرستان نکا برگزار گردید، ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام دهه فجر، پیروزی‌های انقلاب را دستاورد مردم دانست.

وی در ادامه افزود: هیچ مسئولی حق ندارد دستاورد‌های انقلاب را پای خود بنویسد، زیرا این دستاورد‌ها را مدیون مردم هستیم.

سردار غیب پرور با بیان اینکه تداوم انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه است، افزود: تفاوت انقلاب ما با انقلاب‌های دیگر در مردمی بودن آن است و حضور مردم تضمین تداوم آن است، به همین دلیل فشار اقتصادی و تنگنا‌ها در ارده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن بی اثر است.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای استان مازندران که در خانطومان به شهادت رسیدند، اضافه کرد: در ابتدای جنگ بنی صدر رسما اعلام کرد که جنگ وظیفه ارتش است و نیازی به حضور مردم نیست؛ اما امام خمینی (ره) مخالف این نظریه بود و بعد از عزل بنی صدر مردم در جبهه‌ها حضور یافتند که فتوحات ما در جنگ از همان زمان آغاز شد.

سردار غیب پرور ضمن اشاره به رویکرد جدید بسیج در خدمت به مردم عنوان کرد: امروز خط مقدم ما در بسیج، معیشت مردم است، مردمی که همیشه پای انقلاب بوده و هستند.‌ای کاش مسئولین که من هم جزو آن‌ها هستم تکانی به خود بدهند و گرانی‌ها و نابسامانی‌های اقتصادی را حل کنند تا مردم برای مسائلی همانند خودرو سرگردان نشوند.

در پایان این مراسم که با حضور فرمانده سپاه مازندران، رئیس کمیته امداد مازندران و رئیس صداو سیمای مازندران برگزار شد، ۲۰۰ واحد مسکونی به محرومین و ۵۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های کم بضاعت تحویل داده شد همچنین آغاز عملیات اجرایی ۱۲۰ پروژه عمرانی کلید خورد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار