آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۲۷۶۶
سردار غیب پرور در نشست خبری:

ریل حرکت بسیج بر پایه خدمت گذاری به مردم است/ آغاز پروژه‌های خدمت رسانی بسیج از ۱۲ بهمن در سراسر کشور

رئیس سازمان بسیج در نشست خبری آغاز عملیات اجرایی ۴۰ هزار طرح عمرانی زودبازده گفت: ریل حرکت جدید بسیج بر پایه خدمت گذاری است و این مسیری است که انقلاب اسلامی آن را می خواهد و تایید می کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو،سردار غیب پرور در نشست خبری آغاز عملیات اجرایی ۴۰ هزار طرح عمرانی زودبازده که صبح امروز برگزار شد،گفت: دوستان ما گفتند این جلسه را به بیان دستاوردهای ۴۰ ساله بسیج اختصاص دهیم بنده نپذیرفتم چون این نگرانی وجود داشت که این کار بزرگ تحت الشعاع قرار بگیرد چون این کار به این بزرگی تا به حال در جمهوری اسلامی اتفاق نیفتاده است.
وی با اشاره به اینکه تا قیام قیامت مدیون امام و شهدا و خانواده ایثارگران هستیم،اظهار داشت:چهل سال از پیروزی انقلاب علی رغم تمام افت و خیزها گذشت اما این مدت همراه با رشد تعالی و عزت ملت ایران بوده است و مردم بار دیگر در این ایام وفاداری خود را به انقلاب نشان خواهند داد.

غیب پرور با بیان اینکه ما نیازمند خدمت بیشتر به مردم هستیم ریل حرکت جدید بسیج بر پایه خدمت گذاری است و این مسیری است که انقلاب اسلامی آن را می خواهد و تایید می کند و حق مردم نیز است،گفت:مردم به طور مستمر در سار ۹۷ وضعیت خدمت را درک کردند ما امسال یک رزمایش خدمتگزاری را برگزار کردیم که در نهایت با تجمع استادیوم آزادی با حضور رهبر انقلاب پایان یافت.
رئیس سازمان در ادامه گفت:قصد داریم در استانه چهل سالگی انقلاب بار دیگر این کار بزرگ خدمت رسانی را تکرار کنیم به همین دلیل ۴۰ هزار پروژه عمرانی زوبازده تعریف شد.


وی تصریح کرد: عملیات اجرای ۴۰ هزار پروژه عمرانی و محرومیت زدایی از روز شنبه با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران از طریق ویدئو کنفرانس آغاز می‌شود.

رییس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه پروژه‌های جدید پروژه‌های سابق را شامل نمی‌شود افزود: تاکید ما به سپاه‌های استانی این بوده که پروژه‌ها را به گونه‌ای تعریف کنند که سابقه اجرا در گذشته نداشتند.

غیب پرور اظهار کرد: اصرار داریم که نوع فعالیت و زمان شروع پروژه‌ها که شهر به شهر و استان به استان اجرا می‌شوند به استحضار مردم برسند. در واقع قصد داریم آدرس تمام پروژه‌ها را به مردم بدهیم تا این پروژه‌ها قابل سنجش و رویت باشند.

وی با بیان اینکه همکاران ما نیاز به اجرای این پروژه‌ها را به درستی تشخیص داده اند زمان اجرای ۴۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی بسیج را بین ۴ تا ۶ ماه اعلام کرد و افزود: این پروژه‌ها باید در نیمه دوم تیرماه و یا مرداد ماه به بهره برداری برسند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما در سازمان بسیج عادت داریم که پروژه‌های ارزان و فنی بسازیم و این ارزان بودن جزء مشخصه‌های کار ماست.

غیب پرور با بیان اینکه مردم شاهد بودند که در جریان وقوع زلزله کرمانشاه بسیج چگونه وارد در عرصه شد تصریح کرد: در اجرای پروژه‌های عمرانی و محرومیت زدایی سازمان بسیج سازندگی محور است و آن‌ها با استفاده از مهندسین و متخصصین به کار‌ها ورود پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی سازمان بسیج هدیه‌ای از طرف این سازمان به قاطبه مردم عزیز کشورمان تصرح کرد: امیدواریم این قبیل کار‌ها در کشور رویه شود. ما قبلا هم به کرات گفته ایم که بسیج به دنبال الگوسازی و ارایه نمونه به دستگاه‌های مشابه است. در واقع ما می‌خواهیم بگوییم که همه می‌توانیم کار را خوب تعریف کنیم و در یک بازه زمانی کوتاه با قیمت‌های متعادل و منصفانه پیش ببریم.

غیب پرور افزود: بنده از تمام کسانی که قرار است پروژه‌های عمرانی و محرومیت زدایی پیش بینی شده را اجرا کنند قدردانی می‌کنم. امیدوارم به مانند قبل کمر همت را محکم ببندند.

وی با اشاره به اینکه مسجد محوری از ۲ سال قبل به عنوان یکی از شعار‌های کلیدی بسیج دنبال می‌شود اظهار کرد: قالب ۴۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی تعریف شده با اعزام گروه‌های مساجد اجرا می‌شوند. در هر حال اگر ما خوب عمل کنیم یک هم افزایی برای استفاده از ظرفیت‌های کشور از جمله کانون‌های فرهنگی مساجد اتفاق می‌افتد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: زلزله‌های اخیر در کرمانشاه سندی بر استحکام پروژه‌های اجرا شده توسط بسیج در این مناطق بود، چون حتی یک گزارش در مورد ویران شدن خانه‌هایی که بسیج در مناطق زلزله زده ساخته نداشتیم.

غیب پرور خاطرنشان کرد: یک تیم چند هزار نفری از بسیج صنعت و عمران با ما همکاری می‌کند و همین باعث صرفه جویی مالی شده است، چون ما حقوق زیادی به این افراد نمی‌دهیم از طرفی از ظرفیت خیرین و امکانات سازمان بسیج نیز استفاده می‌کنیم.

وی اظهار کرد: هیچ کدام از ۴۰ هزار پروژه عمرانی و محرومیت زدایی سازمان بسیج انتفاعی نیستند به همین دلیل هزینه‌ها پایین می‌آید و ما هم پروژه‌ها را دقیق و محکم می‌سازیم.

رییس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به وقوع سیل اخیر در چند استان کشور بیان کرد: فرصتی ایجاد شده تا به تمام کسانی که در جریان وقوع سیل در استان‌های خوزستان و لرستان به میدان آمدند خداقوت بگویم. در جریان وقوع سیل مردم و دستگاه‌های مختلف به صحنه آمدند و تنها در یک نقطه ۷۰۰ نفر از بسیجیان برای کمک به کسانی که در محاصره سیل قرار گرفته بودند وارد عمل شدند.

غیب پرور اظهار کرد: در جریان بلایای طبیعی که در سراسر کشور اتفاق می‌افتد تمام بسیجیان به شکل سازمان یافته و یا غیرسازمانی به کمک حادثه دیدگان می‌روند با این وجود در جریان سیلی که در خوزستان و لرستان اتفاق افتاد از همان ابتدا مجموعه سپاه و بسیج وارد عمل شد و حتی دیروز فرمانده کل سپاه پاسداران به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و سپاه ولیعصر (عج) استان خوزستان ابلاغ کردند که با تمام توان به امدادرسانی بپردازند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیج فعلا به صنایع بزرگ ورود پیدا نمی‌کند، ولی در صنایع کوچک یک سازماندهی انجام داده ایم و در این راستا با برخی وزارتخانه‌ها از جمله وزارت نیرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت تفاهم نامه‌ای رد و بدل شده است و ما به حوزه اشتغال و مشاغل خانگی ورود پیدا کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه سا لانه ۳۱ هزار و ۸۰۰ واحد اقتصادی کوچک توسط بسیج ایجاد می‌شود افزود: در هر یک از این واحد‌ها یک و نیم شغل ایجاد شده یعنی سالانه برای ۴۵ هزار نفر در این واحد‌ها اشتغال زایی شده است.

غیب پرور با بیان اینکه بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار نیروی متخصص و کارشناس در اجرای ۴۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی سازمان بسیج به کار گرفته می‌شوند افزود: به طور متوسط برای هر پروژه ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص می‌یابد البته حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد اعتبار مورد نیاز توسط خیرین و گروه‌های مردمی جذب می‌شود. در هر حال این اعتماد مردم که پول خود را صرف احداث پروژه‌های عمرانی و محرومیت زدایی می‌کنند اتفاق بزرگی است مثلا در سال گذشته مردم ۳۰ میلیارد تومان کمک کردند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در بسیج اشاره کرد و افزود: سال گذشته حدود ۲۳ هزار یادواره شهدا در سطح کشور برگزار شد.

وی به فعالیت ۱۱ هزار گروه جهادی در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: تعدادی از گروه‌های جهادی، دانشجویی و تعدادی ترکیبی است که از این مجموعه ۷۰ تا ۷۵ درصد گروه‌های جهادی ترکیبی و ۲۰ تا ۲۵ درصد نیز گروه‌های دانشجویی هستند. مزیت گروه‌های جهادی در انرژی و توان جهادی آن‌ها است.

غیب پرور افزود: اجرای ۴۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی کار بزرگی است که جز با توفیق الهی میسر نمی‌شوند.

 ۴۰ هزار پروژه عمرانی و محرومیت زدایی در عرصه‌های مختلف شامل هزار و ۳۱ احداث کانال، لوله گذاری و سیمانی کردن، هزار و ۵۴۴ آبرسانی روستایی، ۲۵۲ فاضلاب روستایی، ۳۲۸ بهسازی معابر، هزار و ۷۱ احیا و لایه روبی قنوات، ۶۱۵ آب بند، ۷۴۹ بانکت بندی، ۷۰۵ استخر ذخیره آب، ۴۵۳ جاده بین مزارع، ۲۵۶ خانه بهداشت، ۵۳ مرکز سلامت، ۱۰۱ پایگاه سلامت، ۲ هزار و ۸۲۲ مدارس روستایی، ۲۲۲ راه روستایی، ۱۷۴ طرح هادی، ۲۲۶ پل روستایی، ۱۹ هزار و ۲۷۸ خانه محروم و نیازمند، ۶۹۸ کارگاه اشتغال، ۱۵۲ پارک کودک، ۱۸۵ کتابخانه، ۲ هزار و ۱۸۰ مسجد، ۳ هزار و ۱۲۴ نیروگاه کوچک خانگی خورشیدی، ۵۵۵ خانه عالم، ۳۷۲ مجموعه فرهنگی، ۵۳۹ جایگاه دام و طیور، ۷۰۲ تسطیح زمین کشاورزی، ۲۱۴ سالن ورزشی و ۴۹۶ سالن ورزشی روباز و مسقف در سراسر کشور اجرا می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار