آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۴۱۴۲
امیر حیدری مطرح کرد

امداد رسانی بیمارستان‌های صحرایی در مناطق سیل‌زده

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: علاوه بر اعزام سه تیم سیار پزشکی به روستا‌های صعب العبور، بیمارستان صحرایی پیشرفته نیز در منطقه گلستان، راه‌اندازی و آماده امداد رسانی است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع فرماندهان یکان‌های نزاجا در منطقه گلستان با تاکید بر تسریع امدادرسانی به سیل‌زدگان این استان، گفت: تاکنون دو هزار تخته پتو، ۱۵ هزار عدد کنسرو تن ماهی و چندین هزار آب معدنی به منطقه اعزام شده و در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی با اشاره به راه‌اندازی تأسیسات لازم برای بهبود شرایط منطقه، افزود: یک پل ارتباطی سیار برای تسریع در روند رفت آمد را اندازی شد. از شب گذشته نیز بیمارستان صحرایی با تمام تجهیزات در اختیار عموم مردم این مناطق قرار گرفته است؛ دستگاه‌های سبک و سنگین از جمله چند دستگاه لودر، بیل مکانیکی، آمبولانس و… به طور شبانه روز در حال کار هستند تا وضعیت مناسبی حاکم شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش یادآور شد: برای تسریع در خدمت رسانی، تمامی اقدامات شهرستان آق قلا به تیپ ۲۳۰ شهید متاجی و شهرستان گمیشان به تیپ ۱۳۰ بجنورد زیر نظر قرارگاه عملیاتی لشکر ۳۰ واگذار شد تا در کیفیت و کمیت خدمت رسانی تسریع شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار