آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۰۰۸

مقام معظم رهبری به کدام معترض جلیقه‌زرد اشاره کردند؟ +فیلم و عکس

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش به اعتراضات اخیر مردم فرانسه موسوم به جلیقه‌زرد‌ها و نابینا شدن معترضان اشاره کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۱۹ بهمن در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش به اعتراضات جلیقه‌زرد‌های فرانسه که سیزده هفته پیاپی در روز‌های شنبه علیه سیاست‌های امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه برگزار و با خشونت پلیس پاسخ داده شده، اشاره فرمودند:

در خیابان‌های پاریس مردمشان را دارند کور میکنند -مردم تظاهرکننده‌ای که در خیابان‌های پاریس دارند حرکت میکنند، به وسیله‌ی نیرو‌های مسلّحِ دولت فرانسه مورد تهاجم قرار میگیرند، بسیاری کور میشوند؛ یعنی این جور با مردم خودشان رفتار میکنند- آن وقت از ما مطالبه‌ی حقوق بشر میکنند! خب، شما چه‌کاره‌اید؟ شما با حقوق بشر چه نسبتی دارید که از یک کشور دیگر، از یک ملّت دیگر مطالبه‌ی حقوق بشر کنید؟ شما اصلاً می‌شناسید حقوق بشر را؟

در تظاهرات هفته یازدهم نیرو‌های پلیس ضدشورش فرانسه با استفاده از گاز اشک آور، ماشین‌های آب‌پاش و البته سلاحی که به "فلش بال" معروف شده و گلوله‌های پلاستیکی از آن شلیک می‌شود به سوی معترضان شلیک کردند.

در نتیجه استفاده از این سلاح یک معترض به نام "جرومی رودریگز" چشم راست خود را از دست داد و باعث شد بسیاری از رسانه‌ها این اقدام خشونت بار پلیس پاریس را مورد انتقاد قرار داده و در تظاهرات هفته‌های بعد معترضان علاوه بر شعار سردادن علیه ماکرون علیه خشونت پلیس نیز شعار سر دادند.
 
مقام معظم رهبری به کدام معترض جلیقه‌زرد اشاره کردند؟ +فیلم و عکس
رودریگز در هفته یازدهم تظاهرات جلیقه‌زرد‌ها
 
مقام معظم رهبری به کدام معترض جلیقه‌زرد اشاره کردند؟ +فیلم و عکس
رودریگز در هفته دوازدهم تظاهرات به میان مردم آمد و علیه خشونت پلیس سخنرانی کرد

هفته گذشته اعلام شد پلیس از ابتدای خیزش جلیقه‌زرد‌ها ۹ هزار و ۲۰۰ گلوله از این نوع به معترضان شلیک کرده که به زخمی شدن چندین تن انجامیده است.

اعتراض به کاربرد این گلوله‌ها یک روز پس از آن صورت گرفت که شورای حکومتی، بالاترین مرجع قضایی فرانسه به کارگیری این سلاح به دست پلیس در هنگام آشوب و اعتراض را مجاز شمرد.
 
کد ویدیو

در موردی دیگر نیرو‌های امنیتی فرانسه یک معترض جلیقه زرد زن را با خشونت تمام روی زمین می‌کشند و می‌برند.

بر اساس آمار منتشر شده در تظاهرات جلیقه‌زرد‌ها در هفته سیزدهم که دیروز شنبه در سراسر فرانسه برگزار شد، ۵۰ هزار نفر شرکت کردند.

جنبش جلیقه‌زرد‌ها در نیمۀ ماه نوامبر در اعتراض به تصمیم دولت فرانسه برای افزایش قیمت سوخت آغاز شد و به‌تدریج به اعتراضی گسترده که عملکرد دولت را زیر سؤال می‌برد، تبدیل گردید.

معترضان در سیزدهمین شنبۀ اعتراضات، ضمن ادای احترام به زخمی‌های این تجمعات، استفادۀ پلیس فرانسه از سلاح‌های فلش‌بال را که در بسیاری از کشور‌های اروپایی ممنوع شده است، محکوم کردند.
 
کد ویدیو
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار