فدرال رزرو نیویورک اعلام کرد: رقم بی سابقه ۷ میلیون نفر در آمریکا، ۳ ماه قسطهای وام خودرویشان عقب افتاده که این رقم بیش از دورهای است که بحران مالی در جهان رخ داده بود و چراغ قرمزی برای اقتصاد آمریکاست.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از نیویورک تایمز، فدرال رزرو نیویورک اعلام کرد: رقم بی سابقه ۷ میلیون نفر آمریکا برای مدت ۹۰ روز یا سه ماه قسطهای مربوط به وام خودرویشان عقب افتاده است که این رقم بیش از دورهای است که بحران مالی در جهان رخ داده بود.
اقتصاددانها این موضوع را چراغ قرمزی دانستند. چراکه علی رغم اقتصاد قوی و نرخ پایین بیکاری، بسیاری از آمریکا در پرداخت صورت حسابهای خود با چالش روبرو هستند.
فدرال رزرو نیویورک نوشت: «تعداد قابل توجه و رو به رشد وام گیرندگان مضطرب نشان میدهد که نه همه آمریکاییها از بازار کار قوی بهرهمند شدهاند.»
وام خودرو معمولا نخستین پرداختی یک نفر است، زیرا وسیله نقلیه برای رفتن به سر کار حیاتی است و اگر کسی همه چیز را از دست بدهد، میتواند در خودرو زندگی کند. افزایش بدهی معوق وام خودرو، نشانه فشار شدید در میان آمریکاییهای کم درآمد و طبقه کارگر است.
میشائیل تایانو، مدیر ارشد موسسه رتبه بندی فیچ گفت: «وام ماشین شما، اولویت شماره یک شما به لحاظ پرداخت است. اگر شما خودرو نداشته باشید، نمیتوانید برای کار در بسیاری از مناطق کشور، بروید و بیایید. یک خودرو معمولا از اولویت پرداخت بالاتری نسبت به وام مسکن یا اجاره خانه دارد.»
افرادی که ۳ ماه بدهی معوق وام خودرو دارند معمولا وسیله نقلیه خود را از دست میدهند و این امر سرکار رفتن، به پزشک مراجعه کردن یا دیگر مکان حیاتی را دشوار میسازد.
فدرال رزرو نیویورک اعلام کرد در پایان سال ۲۰۱۸ بیش از یک میلیون نفر «وام گیرنده مشکل دار» به نسبت سال ۲۰۱۰ وجود داشت؛ درحالی که در سال ۲۰۱۰ نرخ بیکاری ۱۰ درصد و نرخ معوقات وامهای خودرو به اوج خود رسیده بود، اما درحال حاضر نرخ بیکاری ۴ درصد است و بسیاری از آمریکاییها شغل دارند، اما تعداد قابل توجهی نمیتواند وام خودروی خود را بپردازند.