آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۶۷۱
سخنگوی هیئت منصفه دادگاه مطبوعات استان تهران

مدیرمسئول خبرگزاری دانشجو مجرم شناخته نشد

د سخنگوی هیئت منصفه دادگاه مطبوعات استان تهران گفت: در رسیدگی به پرونده مدیرمسئول خبرگزاری دانشجو و آقای کریمی قدوسی نماینده مجلس به اتهام افتراء و نشر مطالب خلاف واقع که هیات منصفه به اتفاق آراء هیچ کدام از متهمان را مجرم ندانست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد مومنی راد سخنگوی هیئت منصفه دادگاه مطبوعات استان تهران، در تشریح جلسه امروز دادگاه مطبوعات که در شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی برگزار شد، هیات منصفه مدیرمسئول خبرگزاری پارسینه را به اتهام نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع به قصد تشویش اذهان عمومی با اکثریت آراء متهم رامجرم ندانست.

وی افزود: همچنین در رسیدگی به پرونده مدیرمسئول خبرگزاری دانشجو و آقای کریمی قدوسی نماینده مجلس به اتهام افتراء و نشر مطالب خلاف واقع که هیات منصفه به اتفاق آراء هیچ کدام از متهمان را مجرم ندانست.

مومنی راد اضافه کرد: همچنین پرونده وبلاگ امت حزب الله به اتهام نشر اکاذیب بقصد تشویش اذهان عمومی که هیات منصفه باتفاق آراء متهم را مجرم ندانست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار