جلسات بررسی بودجه ۹۸ سه‌شیفته خواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۱۴۵
پزشکیان در صحن علنی مجلس:

جلسات بررسی بودجه ۹۸ سه‌شیفته خواهد شد

نایب رئیس اول مجلس از احتمال سه‌شیفته شدن جلسات علنی بررسی بودجه ۹۸ خبر داد.
جلسات بررسی بودجه ۹۸ سه‌شیفته خواهد شد
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه) پارلمان و در جریان بررسی جزییات بودجه ۹۸ در پاسخ به تذکر محسن کوهکن نماینده لنجان که نسبت به وضعیت اداره مجلس انتقاد داشت، اظهار داشت: حجم پیشنهادات بسیار زیاد است و نمایندگان درخواست طرح همه پیشنهادات را دارند، ما تلاش می‌کنیم که با صحبت با نمایندگان آن دسته از پیشنهادات که قابلیت مطرح شدن ندارند را اجازه طرح در مجلس ندهیم، ولی با آیین‌نامه موجود چاره‌ای جز این نداریم.

وی افزود: البته هیأت رئیسه جلسه‌ای را برگزار خواهد کرد و احتمالاً جلسات مجلس، برای بررسی بودجه به صورت ۳ شیفت برگزار خواهد شد، در نهایت هیأت رئیسه و مجلس در این باره تصمیم‌گیری می‌کنند.

محسن کوهکن نماینده لنجان در مجلس در بیان تذکر خود ضمن اتنقاد از هیأت رئیسه در نحوه مدیریت جلسات مجلس در زمان بررسی بودجه، تصریح کرد: هیأت رئیسه باید به گونه‌ای جلسات را مدیریت کند که اجازه طرح هر پیشنهادی را ندهد.
پربازدیدترین آخرین اخبار