مينو اصلاني در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شهرکرد، با اشاره به بررسي هاي به عمل آمده از وضعيت پوشش در دانشگاههاي سراسر دنيا، اظهار داشت: بر اساس پژوهشي در يكي از دانشگاههاي كانادا، عدم پوشش مناسب دختران دانشجو سبب افت كرسي هاي علمي و افت تحصيلي دانشجويان اين دانشگاه عنوان شده بود که طي تصميم رئيس دانشگاه در راستاي جبران اين افت علمي، با طراحي و اجراي پوششي يك دست و يك شكل براي دانشجويان اين افت تحصيلي و رشد علمي دانشجويان جبران شد.
وي با استناد به فرموده حضرت امام(ره) مبني بر اينکه دانشگاه انسان ساز است و جامعه را بايد بسازد، تأکيد کرد: اگر قرار است دانشگاه جامعه را بسازد، اول بايد دانشگاه ساخته شود که اين عدم پوشش و ابتذال موجود در بعضي از دانشگاهها قابل قبول جامعه ايران اسلامي و در شأن يک جامعه علمي نمي باشد.
مسئول بسيج جامعه زنان کشور با بيان اينکه جامعه علمي نيز از وضعيت ابتذال موجود در دانشگاهها ناراحت مي باشد، افزود: اگر قانوني تدوين و ضوابط تعيين شود که حدود پوشش را براي جوانان دانشگاهي معين کند، قطعاً آنان خود را ملزم به رعايت قانون مي دانند؛ چرا که نشان داده اند به لحاظ فرهيختگي و قانون مداري که دارند، سعي مي کنند ضوابط را رعايت کنند.
اصلاني خاطر نشان کرد: تا الان ضوابط درستي در خصوص پوشش در جامعه بويژه در دانشگاهها براي يک دانشجوي مسلمان ايراني در مسير رشد علمي وجود نداشته است که با چه پوشش و ضابطه اي بايد در دانشگاهها حضور يابد که اين کوتاهي از طرف مسئولين در بخش هاي مختلف مي باشد که در اين راستا علاوه بر وجود ضابطه و قانون، همه بايد ملزم به رعايت و اجراي اين قوانين باشند.
وي بيان داشت: در بررسي وضعيت پوشش دانشجويان در دانشگاههاي دنيا مشاهده مي کنيم که حتي در مورد کفش پوشيدن و نوع لباس ضابطه دارند؛ به نحوي که حتي در بسياري از دانشگاههاي آمريکا پوشيدن شلوار لي و لباس هاي چسبان ممنوع مي باشد.
افراد به واسطه توانمندي علمي خود سنجيده مي شوند نه به لحاظ جاذبه هاي ظاهري
مسئول بسيج جامعه زنان کشور تصريح کرد: افراد بايد بر اساس ظرفيتهاي معنوي و قوانيني که برگرفته از فطرت پاک انساني است، در جامعه مطرح شوند نه از نظر زيبايي هاي ظاهري که در اولين نگاه بخواهد فرد را بر اساس ظاهري بررسي کند و اگر پوشيدگي مناسبي اتفاق افتد، افراد به واسطه توانمندي علمي خود سنجيده مي شوند نه به لحاظ جاذبه هاي ظاهري.
اصلاني بررسي و گسترش فلسفه حجاب و عفاف در کل خلقت و آفرينش را در جامعه اسلامي امري لازم و ضروري خواند و ياد آور شد: يکي از وجوه فروپاشي خانواده در غرب بحث بي بند و باري و عدم رعايت روابط بين افراد نامحرم مي باشد.
وي با اشاره به وجود ضوابط براي روابط بين دختر و پسر و محرم و نامحرم در اسلام، خاطر نشان کرد: اگر اين ضوابط رعايت شود، جامعه اسلامي شاهد خانواده هاي با نشاط، موفق، پويا و متعالي خواهد بود؛ چرا که همه اين عوامل مثل يک زنجيره به هم وصل مي باشند.
مسئول بسيج جامعه زنان کشور افزود: بي بند و باري گيري ها و عدم رعايت عفاف و حجاب در جامعه، خانواده را از هم مي گسلد که پس از پاشيدن بنيان خانواده ها، مصيبتها و مشکلات اجتماعي به سمت خانواده هاي منفعل، از هم پاشيده و افسرده روانه مي شود که غالباً با اعتياد و معضلات مشابه همراه است.
اصلاني بي بند و باري ظاهري و رفتاري را سرحلقه بسياري از معضلات اجتماعي دانست و گفت: اگر اين بي حجابي و بي بند و باري در جامعه اصلاح شود، به صورت زنجيره وار، ساير معضلات اجتماعي نيز حل مي شود که در اين راستا اجراي ضوابط طرح عفاف و حجاب بر آمده از کميته حقوق شهروندي و مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، مي تواند باعث نجات جامعه از اين بي بند و باري و بي حجابي شود.
وي با بيان اينکه بي حجابي امروز جامعه ارتباطي با دولت امروز ندارد، تصريح کرد: پايه هاي بي حجابي امروز بعد از جنگ گذاشته شد که با طرح بحث تسامح و تساهل توسط بهاءالله مهاجراني وزير ارشاد اصلاحات که الان جاسوس و خارج نشين است، به سمت ابتذال، اباحه گري و بي بند و باري رفت.
مسئول بسيج جامعه زنان کشور عزم دولت در راستاي مبارزه با بي بندوباري را بسيار خوب ارزيابي کرد و مهمترين مطالبه ملت شهيد پرور بويژه دانشجويان انقلابي از مسئولين وزارت کشور به عنوان ستاد صيانت بر اجراي طرح حجاب و عفاف را، اجراي اين طرح عنوان کرد.
اصلاني با اشاره به لزوم حضور زنان در فعاليت هاي اجتماعي، خاطر نشان کرد: اين حضور نبايد آنقدر افراطي شود که که نياز به تعريف مشاغل خانگي باشد؛ بلکه بايد به گونه اي تعريف شود كه منجر به عدم تشكيل خانواده نشود.
وي با بيان اينکه سپردن کودکان خود به مهدکودک و تبديل خانه به خوابگاه، شايسته نظام خانوادگي در اسلام نيست، افزود: بايد به عنوان يک الگو، براي بشريت طرح نو ارئه کنيم که در اين راستا بسيج حضور اجتماعي گسترده اي را رقم زده که زنان بدون اينگونه مشکلات، بتوانند در فعاليت هاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي شرکت کنند.
مسئول بسيج جامعه زنان کشور با اشاره به اينکه زمينه حضور زنان در مسائل سياسي، اجتماعي و فرهنگي براي ايفاي نقش تأثير گذار آنها فراهم شود، بيان داشت: اين ايفاي نقش آنها انحصاراً لازم نيست که بيرون از خانه باشد که در اين راستا بايد توسط طرح بومي خود و نه با بهره گيري از روشهاي غربي، از ظرفيت حضور اجتماعي زنان بهره بگيريم.
اصلاني همچنين به اجراي 19 كنگره بزرگ فاطمه شناسي در سطح كشور اشاره کرد و گفت: طي برگزاري اين کنگره ها، بيش از 1000 اثر و گنجينه از ابعاد مختلف سيره حضرت زهرا(س) در قالب كتاب، شعر و موضوعات هنري جمع آوري شده است که با توجه به گستردگي بسيج و تنوع فعاليت هاي آن، نياز به افزايش اعتبارات در اين زمينه مي باشد./انتهاي پيام/