مدارس غیردولتی یار و یاور آموزش و پرورش هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۸۲۶۴
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران:

مدارس غیردولتی یار و یاور آموزش و پرورش هستند

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: مدارس غیردولتی ۳۰ سال پیش شکل گرفتند و یار و یاور آموزش و پرورش هستند و باری را از دوش آموزش و پرورش بر می‌دارند.
مدارس غیردولتی یار و یاور آموزش و پرورش هستند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اولین نمایشگاه دستاورد‌های مدارس و مراکز غیردولتی و صنایع آموزشی وابسته از امروز به مدت چهار روز در مصلی امام خمینی (ره) تهران گشایش یافت.

عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این مراسم اظهار کرد: ظهور و بروز این مدارس در تاریخ و تمدن ما شاید بی‌بدیل نباشد، اما کم‌نظیر است؛ این مدارس ۳۰ سال پیش شکل گرفتند و یار و یاور آموزش و پرورش هستند و باری را از دوش آموزش و پرورش بر می‌دارند.

وی ادامه داد: این نمایشگاه محصول و دسترنج همه مدارس غیردولتی را به نمایش می‌گذارد، اما نمونه‌ای از کل کشور است و عملکرد مدارس غیردولتی را در ۳۰ سال گذشته به منصه ظهور می‌رساند.

فولادوند افزود: ان‌شاءالله نقطه شروع بخشی از مدارسی باشد که کار را تعطیل کردند و به‌گونه‌ای پیش برویم که جمعیت تحت پوشش غیردولتی در تهران و شهرستان‌ها افزایش یابد.

علی صنیعی رئیس شورای هماهنگی مؤسسان مدارس غیردولتی شهر تهران در این مراسم اظهار کرد: در سالگرد تأسیس مدارس غیردولتی، به نمایندگی از سوی مؤسسان این مدارس در کشور توفیق پیدا کرد با تلاش زیاد اولین نمایشگاه هماهنگ دستاورد‌های مدارس و مراکز غیردولتی و صنایع آموزشی وابسته را برگزار می‌کنیم.

وی بر توسعه کیفی و کمی مدارس غیردولتی تأکید کرد و افزود: امروزه یکی از انتظارات مؤسسان مدارس و مراکز عملیاتی شد و امیدواریم این افتتاح سرآغازی باشد تا مؤسسان امیدوارتر از گذشته بتوانند تجارب ارزشمند خود را در عرصه خدمات آموزشی و دستاورد‌های فرهنگی و پرورشی به نمایش بگذارند.
پربازدیدترین آخرین اخبار