کد خبر:۷۴۷۰۳۷
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان خبر داد؛

تدوین منشور حقوق خانواده در وزارت آموزش و پرورش

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان با اشاره به تدوین منشور حقوق خانواده در وزارت آموزش و پرورش، گفت: در این منشور وظایف تربیتی خانواده‌ها نسبت به نهاد مدرسه مشخص شده است و وظایف مدارس در قبال والدین و دانش‌آموزان به صورت کامل تعیین شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نورعلی عباسپور مدیرکل انجمن اولیا و مربیان در جمع مدیران آموزش و پرورش مناطق و نواحی استان خوزستان، تحول در آموزش و پرورش را منوط به اجرای صحیح مدرسه محوری دانست و اظهار کرد: بدون اهمیت بخشی به کانون مدرسه، توسعه‌ای در آموزش و پرورش اتفاق نخواهد داد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین سرمایه یک جامعه نیروی انسانی است، خاطرنشان کرد: خانواده مهم‌ترین کانون جامعه است و توجه به این نهاد، زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی پویا و توانمند خواهد شد و افزایش آگاهی خانواده‌ها در ارتباط با وظایف تربیتی و آموزشی آن‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات مدرسه را مرتفع کند و این مهم تنها از طریق تقویت انجمن‌های اولیا و مربیان در مدارس محقق می‌شود.

عباسپور با اشاره به تدوین منشور حقوق خانواده در وزارت آموزش و پرورش، گفت: در این منشور وظایف تربیتی خانواده‌ها نسبت به نهاد مدرسه مشخص شده است و وظایف مدارس در قبال والدین و دانش‌آموزان به صورت کامل تعیین شده است.

وی از تشکیل شورای عالی انجمن اولیا و مربیان در آینده‌ای نزدیک در وزارت آموزش و پرورش خبر داد و اظهار کرد: با دستور وزیر آموزش و پرورش روند تشکیل شورای عالی انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش آغاز شده است تا پیش از پیش شاهد مشارکت خانواده‌ها در فرآیند تصمیم سازی در سطح وزارت باشیم.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تقویت نقش خانواده‌ها در حوزه تعلیم و تربیت مهم‌ترین رویکرد مجموعه انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌وپرورش است لذا در مرحله اول اتاق اولیا و مربیان در ۱۰ مدارس کشور ساخته خواهد شد.

عباسپور جهت‌دهی به مطالبات دانش‌آموزان و زمینه‌سازی برای پاسخگویی به این مطالبات مهم‌ترین وظیفه نهاد انجمن اولیا و مربیان دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار