کد خبر:۷۴۹۰۰۸

ویدئوهای کودکانه یوتیوب خودآزاری را به آنها یاد می‌دهد

برخی ویدئو‌های موجود در سایت یوتیوب که مضامین کودکانه دارند، به جای انکه نکات مثبتی را به کودکان آموزش دهند، خودآزاری را به بچه‌های کم سن و سال یاد می‌دهند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اسلش گیر، یوتیوب که چندی قبل به علت انتشار ویدئوهای حاوی تبلیغات مخفی سوء استفاده از کودکان و کامنت‌های مرتبط با آن به طور جدی با انتقاد مواجه شد و حتی برخی شرکت های تجاری به همین علت تبلیغات خود را در آن متوقف کردند، اشتباه جدیدی را مرتکب شده وباز هم مورد انتقادهای جدی قرار گرفته است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی از ویدئوهای انتشار یافته در یوتیوب که مربوط به بازی ویدئویی Splatoon در کنسول بازی نینتندو هستند، حاوی دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه خودکشی هستند. البته تعداد این ویدئوها زیاد نیست، اما همین تعداد کم هم با واکنش شدید والدینی مواجه شده که تصور می‌کنند می‌توانند به یوتیوب اعتماد کنند.

یوتیوب بعد از اعتراض‌های گسترده ویدئوهای مذکور را از سایت خود پاک کرده است. این شرکت ضعف در فناوری هوشمند شناسایی ویدئوهای نامناسب را عامل این مساله عنوان کرده است، ولی وعده داده که برای جلوگیری از تکرار رویدادهای مشابه تلاش کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار