آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۱۳۵
روایت یامین پور از حواشی استعفای ظریف:

از انتقام کودکانه‌ ظریف از جبهه مقاومت تا رفتار سخاوتمدانه سردار سلیمانی + عکس

این فعال فرهنگی نوشت: ظریف با اقدام کودکانه‌اش از جبهه مقاومت انتقام گرفت، ولی سردارسلیمانی سخاوت‌مندانه از این ماجرا چشم پوشید. این هم کلاس درس بزرگان برای آن‌ها که خود را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وحید یامین پور، فعال فرهنگی و مجری صداوسیما در جدیدترین پست صفحه شخصی اش در باره ماجرای استعفای ظریف  و اکنش سردار قاسم سلیمانی نوشت:
« ظریف با اقدام کودکانه‌اش از جبهه مقاومت انتقام گرفت، ولی سردارسلیمانی سخاوت‌مندانه از این ماجرا چشم پوشید. این هم کلاس درس بزرگان برای آن‌ها که خود را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند.
 
از انتقام کودکانه‌ ظریف از جبهه مقاومت تا رفتار سخاوتمدانه سردار سلیمانی + عکس

روزنامه زرد آفتاب یزد نوشته یامین پور جزو موافقان استعفای ظریف بود، ولی جالب اینکه مطلبی که از من نقل کرده نشان از مخالفت من با استعفا و تاکید بر پاسخگو بودن ظریف است. این‌هم از بلاهت این روزنامه.
معتقدم اصلاح طلبان مدت‌هاست به دنبال جدا کردن حساب‌شان از روحانی و افتضاحات دولت او هستند و استعفای ظریف جرقه‌ی این کار بود. استعفای ظریف نوعی دغلبازی برای نپذیرفتن مسوولیت و فرار به جلو بود که با واکنش رهبری و سردار سلیمانی خنثی شد.
بماند که اختلال در مانور اقتدار نظام در روز حضور بشار اسد در تهران هم به پرونده ظریف اضافه شد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار